News

Marian Godină a intervenit în scandalul dintre Paraziții și Sindicatul Polițiștilor, în cazul piesei Antimiliție

18.06.2019 | 10:36
Marian Godina a intervenit in scandalul dintre Parazitii si Sindicatul Politistilor in cazul piesei Antimilitie

Marian Godină intervine în scandalul dintre trupa Paraziții și Sindicatul Polițiștilor, după ce Cheloo și Ombladon au fost amenințați cu judecate din cauza unei melodii în care aduc insulte polițiștilor. Godină a scris că nu înțelege toată această tevatură și că el a întâlnit mulți polițiști care ascultau în mașină melodia Antimiliție scoasă de Paraziții.

Marian Godină le ia apărarea celor de la Paraziții

Godină spune că decizia de a da în judecată trupa de hip-hop nu aparține tuturor polițiștilor și e doar o dorință a anumitor sindicaliști, iar mulți dintre aceștia nici măcar nu sunt polițiști. Polițistul cu alpaca spune că există foarte mulți agenți care ascultă respectiva melodie chiar în mașina de poliție, în timpul misiunilor, și că există o mare diferență între polițiști și milițieni.

Godină a spus că a ascultat și el melodia și nu i-a plăcut foarte mult, dar nici l-a deranjat atât de tare pe cât caz s-a făcut în spațiul public în ultimele zile din cauza piesei. Acesta a dezvăluit că melodia lui preferată de la Paraziții este „Vicii”, pe care o mai ascultă din când în când. Marian Godină a scris despre acest subiect controversat pe site-ul său personal, mariangodină.ro.

Godină: „Nu îți place, nu asculți”

„Mulți polițiști spuneau că au ascultat respectiva melodie chiar și în mașina de poliție și nu s-au simțit lezați deloc. Ba chiar îmi aduc aminte de melodia „Trei agenți” care era în mare vogă prin Loganurile de poliție, la vremea ei. La respectiva postare, de care vorbeam mai sus, erau și câteva comentarii, puține, din fericire, în care unii polițiști se simțeau lezați de versurile melodiei și spuneau că ar trebui luate măsuri.

Faptul că cei care lăsau astfel de comentarii erau în mare parte pensionari, m-a făcut să mă bucur. Ce măsură mai bună ai putea lua, decât cea de a nu asculta melodia? Simplu: nu îți place, nu asculți! Titlul fiind „Antimiliție”, mă gândesc că milițienii ar trebui să fie cei care să se simtă lezați. Și probabil că așa și e”, este comentariul lui Marian Godină.