News

Ce spune Marian Godină despre accidentul în care un polițist a spulberat două fetițe pe trecerea de pietoni

După ce a fost luat la rost de oamenii din online, Marian Godină a spus ce crede despre accidentul în care un polițist a spulberat două fetițe pe trecerea de pietoni
15.01.2022 | 12:05
Ce spune Marian Godina despre accidentul in care un politist a spulberat doua fetite pe trecerea de pietoni
Polițistul Marian Godină a vorbit despre accidentul în care un coleg de-ai săi a spulberat două fetițe pe trecerea de pietoni. sursă foto: Facebook/Marian Godină
ADVERTISEMENT

Cunoscutul polițist Marian Godină a vorbit, într-o postare pe pagina sa de Facebook, despre teribilul accident în care un polițist a spulberat două fetițe pe trecerea de pietoni, una dintre ele murind în urma impactului.

Ce spune Marian Godină despre accidentul în care un polițist a spulberat două fetițe pe trecerea de pietoni

Evenimentul rutier care a avut loc joi, în Capitală, unde două copile au fost spulberate de mașina Poliției pe trecerea de pietoni, a stârnit furia multor oameni.

ADVERTISEMENT

Nu doar polițistul vinovat de producerea accidentului a fost luat în vizorul cetățenilor revoltați de ceea ce s-a întâmplat, ci și alți oameni ai legii. Doar fiindcă este polițist, Marian Godină a fost luat la rost, pe rețelele sociale, pentru ce a făcut un alt coleg.

Prin urmare, acesta a simțit să facă o postare, prin care să își exprime părerea despre tragicul accident.

ADVERTISEMENT

“Faptul că autorul e polițist nu-i va aduce în niciun caz vreun beneficiu, din contră chiar”, a precizat Marian Godină.

Polițistul îi asigură pe cetățeni că oamenii legii cercetează cazul și vor lua măsurile legale impuse.

ADVERTISEMENT

“Cât despre faptul că se va încerca mușamalizarea cazului, asta e o adevărată utopie despre care se poate vorbi doar în articole de presă de scandal în căutare de monetizare. Sunt convins că s-au făcut toți pașii procedurali cu maximă strictețe”, a continuat acesta.

Marian Godină, despre ura îndreptată către polițiști

Celebrul polițist Marian Godină a vorbit și despre ura îndreptată către polițiști, în urma accidentului rutier din Capitală.

ADVERTISEMENT

“Faptul că poliția are o imagine șifonată, iar autorul accidentului de ieri este (încă) polițist a făcut ca mulți să defuleze în comentarii pline de ură la adresa poliției și a polițiștilor.

Este o revoltă pe care o pot înțelege, am citit multe dintre comentariile apărute la diverse știri în care oamenii îi doreau polițistului să putrezească în pușcărie, să fie omorât, să fie arestat”, a spus acesta, într-o postare pe Facebook.

Marian Godină înțelege reacțiile oamenilor în ceea ce-l privește pe vinovat, dar blamarea altor polițiști este, pentru el, de neînțeles.

După cum am spus, pot înțelege aceste reacții la cald, venite imediat după citirea știrii despre un copil nevinovat care a murit.

Ceea ce nu înțeleg e de ce sunt văzut eu ca cel care ar trebui să dea explicații, să scrie despre asta ceva neapărat, eventual să îmi asum vreun soi de răspundere pentru faptele altora, doar pentru că sunt și eu polițist”, a mai precizat acesta.

Marian Godină transmite condoleanțe familiei îndoliate

Polițistul a transmis un mesaj și familiei fetiței care a murit în accidentul de joi.

“Tragedia cea mai mare rămâne însă asupra familiei greu încercate. Sper să aibă multă putere!

De pe margine e ușor să comentezi, să faci dreptate și să judeci, dar durerea cruntă o simt doar cei implicați“, a încheiat acesta.

ADVERTISEMENT