News

Marian Godină, despre intervenția de la Onești: ”Unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter”

02.03.2021 | 22:47
Marian Godina despre interventia de la Onesti Unii viseaza sniperi pe blocuri si rapel din elicopter
ADVERTISEMENT

Cunoscutul polițist brașovean, Marian Godina, i-a răspuns lui Lucian Mândruță și celor care considerau că criminalul din Onești trebuia împușcat de lunetiști înainte să comită faptele.

”Unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter”, a scris Marian Godină, pe Facebook. Cu câteva ore înainte de postarea lui Godină, realizatorul radio și omul de televiziune Lucian Mîndruță se întreba dacă polițiștii trebuiau să-l împuște pe agresor când acesta a apărut pe balcon.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Moroșan, în vârstă de 68 de ani, a ucis doi muncitori după ce îi sechestrase pe aceștia în fosta locuință. Criminalul își pierduse apartamentul în urmă cu ceva timp, conform unei decizii a instanței.

Ce spune Marian Godina despre intervenția de la Onești

„Anul trecut, ca polițist la SAS, am tras în poligon de patru ori. De patru ori într-un an, ați citit bine.

ADVERTISEMENT

Și aș zice că au fost doar trei, dar pentru că nu-mi amintesc exact și nu vreau să mint, zic patru, deși înclin spre trei. Iar unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter…”, a scris Marian Godină, pe Facebook.

Ce declarase Lucian Mândruță pe Facebook?

„Care sunt regulile de intervenție la o răpire? Știm o versiune: aia din filme. Când răpitorul e împușcat de lunetiști chiar și fără să facă altceva decât să amenințe că omoară pe unul dintre ostaticii săi.

ADVERTISEMENT

Sigur, ideală e negocierea, mai ales dacă ai totuși speranța că finalul poate fi fără sânge.

Și totuși, poliția l-a avut în cătarea armei cel puțin o dată: avem imagini cu el în balcon, gesticulând.

ADVERTISEMENT

Ar fi trebuit să tragă? Presupunerea mea e că regulile nu permit asta. Și cred că ar trebui schimbate”, a scris Mîndruță pe Facebook.

ADVERTISEMENT