Life

Marian Godină îi explică ironic lui Tudor Chirilă de ce i s-a deschis dosar penal Liei Bugnar. Ce îi sugerează artistului

Marian Godină i-a explicat ironic lui Tudor Chirilă de ce i s-a deschis dosar penal actriței Liei Bugnar. Artistul a ironizat la rândul său situația.
08.11.2022 | 23:39
Marian Godina ii explica ironic lui Tudor Chirila de ce i sa deschis dosar penal Liei Bugnar Ce ii sugereaza artistului
Ce i-a transmis Marian Godină lui Tudor Chirilă. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cazul Liei Bugnar, în care actriței i s-a deschis dosar penal după ce a căzut cu bicicleta și s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale, ia tot mai multă amploare. După ce Tudor Chirilă a ironizat situația, artistul a primit un răspuns la fel de ironic din partea polițistului Godină.

Mesajul lui Marian Godină pentru Tudor Chirilă, după ce artistul a ironizat cazul dosarului penal deschis Liei Bugnar

”Neața, am căzut ieri cu bicicleta și în drum spre spital m-am răzgândit că m-am gândit să nu mă bage în pușcărie cu dosaru’ penal”, a scris Tudor Chirilă, pe contul său de facebook, făcând referire la întâmplarea prin care a trecut în aceste zile Lia Bugnar.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după postarea juratului de la Vocea României, faimosul polițist Marian Godină a scris un text pe facebook, destul de amuzant, în care redă povestea unui pacient care s-a prezentat la spital cu răni, după ce a căzut de pe bicicletă.

Omul legii încearcă prin dialogul compus să dea de înțeles că este legală deschiderea unui dosar penal, chiar și atunci când cineva cade de pe o bicicletă, din cauză că se poate ajunge la deces, în urma leziunilor.

ADVERTISEMENT

Marian Godină a mai explicat faptul că dacă poliția nu ar interveni și în astfel de situații ce par minore, atunci, în eventualitatea unei pierderi de vieți omenești, autoritățile ar fi trase la răspundere.

” (…) PS: dacă vi se pare imposibilă speța, ca cineva să se prezinte la spital lucid și conștient, iar în câteva minute să moară, aflați că am trăit-o pe pielea mea, atunci când am aflat că persoana cu care tocmai vorbisem a murit la scurt timp, deși părea foarte bine”, își încheie Marian Godină textul.

ADVERTISEMENT

Lia Bugnar, amuzată de ceea ce i s-a întâmplat

Lia Bugnar s-a arătat uimită de situație, după ce a fost contactată de oamenii legii să dea explicații în legătură cu căzătura sa de pe bicicletă. S-a amuzat teribil atunci când a aflat că i se va deschide dosar penal, în contextul în care nu s-a autovătămat intenționat.

” (…) Va sunam peste trei luni, cat dureaza sa rezolvam dosaru’. Zic, domne, o sa ajung sa ma dau in judecata, sa-mi platesc despagubiri, sa ma bag la inchisoare eu pe mine ca m-am vatamat corporal din culpa?! Zice n-avem ce sa facem, asa e procedura, se face dosar (…)

ADVERTISEMENT

Eu atata vreau sa va zic, daca peste trei luni nu mai auziti nimic de mine, inseamna ca am luat-o pe panta cu scrisu’ din temnita sa-mi micsorez pedeapsa. P.S. Nici nu i-am mai zis ca mi-am julit si genunchii, ca ma saltau direct”, a mărturisit de curând Lia Bugnar, pe facebook.

Lia Bugnar este în ultima vreme în centrul atenției, în showbiz. Asta după ce fostul soț, Anghel Damian, s-a cuplat cu artista Theo Rose.

ADVERTISEMENT