Life

Marian Godină îl face praf pe fostul șef DIICOT, Daniel Horodniceanu, după scandalul cu polițiștii de la rutieră: „De dus la pușcărie”

Marian Godină intervine în scandalul dintre Daniel Horodniceanu și cei doi polițiști de la rutieră. L-a făcut praf pe fostul șef DIICOT.
08.05.2023 | 20:44
Marian Godina il face praf pe fostul sef DIICOT Daniel Horodniceanu dupa scandalul cu politistii de la rutiera De dus la puscarie
Marian Godină cere demiterea din funcție a lui Daniel Horodniceanu după scandalul cu cei doi polițiști. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marian Godină este de partea celor doi polițiști care l-au oprit în trafic pe Daniel Horodniceanu. Acesta și-a felicitat colegii că nu au cedat și au ținut piept în fața amenințărilor fostul șef DIICOT și actualului vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Marian Godină l-a umilit pe Daniel Horodniceanu după scandalul cu cei doi polițiști de la rutieră

După ce în spațiul public a apărut un videoclip în care pare că Daniel Horodniceanu face abuz de putere în fața a doi polițiști de la rutieră care l-au oprit după o greșeală în trafic, Marian Godină a intervenit.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul polițist, aflat în concediu de creștere a copilului, a ținut să-i felicite pe colegii săi pentru că au rezistat în fața fostului șef de la DIICOT. În plus, l-a taxat aspru pe actualul vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) pentru comportamentul său.

Marian Godină a comparat situația dintre Daniel Horodiceanu și cei polițiști cu cea a lui Cristi Danileț, exclus din magistratură în urma unor imagini în care tunde un gard viu. „Am vizionat imaginile cu dl Horodniceanu și văd lucrurile cam așa.

ADVERTISEMENT

Un judecător, în timpul său liber, se filmează cum tunde un gard, activitate care nu are nicio legătură cu viața sa profesională. Judecătorul este exclus din magistratură pe motiv că a adus atingere imaginii justiției.

Un procuror care e oprit în trafic, invocă funcția de procuror. Amenință polițistul că merge la șeful lui. Îi amintește polițistului că îi e dator pentru că ‘din cauza lui’ are salariul mărit cu 15%, pentru că a vorbit el cu ministrul. Oare ce sancțiune merită? Eu zic că, păstrând proporțiile, ăsta al doilea e de dus direct la pușcărie”, a scris Marian Godină pe Facebook. 

ADVERTISEMENT

Marian Godină despre Daniel Horodniceanu: „Ca să îți ascunzi caracterul de cocalar ai nevoie de puțină inteligență”

Marian Godină a apărut că în urma imaginilor apărute cu conversația cu cei doi polițiști, Daniel Horodniceanu ar trebui demis din funcție. Totodată, l-a numit pe fostul șef DIICOT „cocalar” și așteaptă măsurilor celor de la CSM.

„Domnule Horodniceanu, că tot ziceați că vi se vorbește ca unui infractor, să știți că Mihuț, cu trei clase, spărgător de societăți comerciale și de buticuri, e suficient de isteț să nu scape nicio prostie în preajma unui polițist sau la telefon, ca măsură de precauție împotriva unei eventuale înregistrări.

ADVERTISEMENT

Dumneavoastră ați fost mai puțin precaut, ca să fiu amabil. Așadar, ca să îți ascunzi caracterul de cocalar ai nevoie de puțină inteligență, așa ca Mihuț. Felicitări polițiștilor! În cazul în care vor simți ceva presiuni, le recomand să citească Legea avertizorului de integritate.

Și să pună la punct pe oricine ar încerca să le reproșeze ceva, eventual să mă contacteze dacă au nelămuriri. Cât despre dl Horodniceanu, sper că va fi destituit pentru că a adus o atingere gravă imaginii magistraților români. Sunt curios totuși ce măsuri va lua CSM”, a continuat Marian Godină.

ADVERTISEMENT