News

Marian Godină ironizează protocolul dintre MAI și biserică. Video de senzație postat de polițist

15.04.2020 | 13:52
Marian Godina ironizeaza protocolul dintre MAI si biserica Video de senzatie postat de politist
ADVERTISEMENT

Polițistul Marian Godină a postat un video în care ironizează protocolul dintre MAI și biserică, prin care oamenii legii ar trebui să meargă la casele credincioșilor cu lumina de Înviere și pachețele cu pască.

Marian Godină, video ironic la adresa MAI-BOR

Marian Godină este cunoscut pentru remarcile la adresa autorităților, iar de data aceasta a postat un video prin care ironizează protocolul semnat de MAI cu Biserica Ortodoxă Română.

ADVERTISEMENT

Godină a publicat un videoclip pe pagina sa de Facebook în care aleargă pe bandă, îmbrăcat în partea de sus cu o vestă de la uniformă, ținând în mână o lumânare aprinsă.

Clipul are rolul de a ironiza înțelegerea dintre Ministerul Afacerilor Interne și Biserica Ortodoxă Română, prin care polițiștii ar urma să ajute la distribuirea luminii în noaptea de Înviere, alături de pachețele cu pască.

ADVERTISEMENT

Polițistul brașovean a publicat videoclipul însoțit de cuvintele “Mă antrenez”, o aluzie clară la protocolul dintre MAI și BOR.

Clipul, distribuit masiv de fani

Mă antrenez

Posted by Marian Godina on Tuesday, April 14, 2020

După cum era de așteptat, clipul s-a viralizat instant, astfel că a fost vizionat de peste 315.000 de ori, în doar 4 ore de la publicare. Postarea a strâns peste 21.000 de like-uri, 1.100 de comentarii și peste 3.500 de distribuiri, semn că fanii lui Godină au apreciat întru totul ironia.

ADVERTISEMENT

Marian Godină a postat, miercuri dimineața, un alt mesaj cu trimitere către acordul MAI-BOR, spunând că în noaptea de Înviere va fi la serviciu.

“La multe dintre postările mele sau articolele din presă care îmi preluau postări, apăreau comentarii răutăcioase de genul “jos suntem ca popor dacă am ajuns să luăm lumină de la Godină”.

ADVERTISEMENT

În noaptea de Înviere voi fi de serviciu. Să vă aud acum, haterilor! ???”, este mesajul postat de polițistul brașovean, înainte de a urca și videoclipul amintit mai sus.

ADVERTISEMENT
Tags: