News

Marian Godină, mesaj dur pentru români. „Ce șanse să ai, când Superman zboară doar pe Instagram”

Marian Godină îi critică pe Lucian Bode, Florin Cîțu și Rareș Bogdan în articolul „România educată”.
03.10.2021 | 10:47
Marian Godina mesaj dur pentru romani Ce sanse sa ai cand Superman zboara doar pe Instagram
ADVERTISEMENT

Polițistul brașovean, Marian Godină, a postat pe site-ul personal un articol intitulat „România educată” în care critică „prostia” din societatea românească, dar și personaje importante din clasa politică.

Godină este de părere că meseria de polițist este singura care îți oferă un contact brutal cu absolut toate clasele sociale, etniile, tipologiile și care „îți oferă acces în cunoașterea reală a oamenilor aflați în toate stadiile de dezvoltare și cu toate problemele, neajunsurile sau împlinirile lor.”

ADVERTISEMENT

Marian Godină: „Țara asta e sufocată de prostie”

„Adevărul e că suntem înconjurați de proști, iar pe zi ce trece am impresia că țara asta e sufocată de prostie. Prostie cât cuprinde oriunde te uiți cu ochii. După mine, asta e principala cauză a tuturor relelor. Prostia umană.

Nici măcar în lista cu cauzele accidentelor rutiere nu se regăsește acolo „prostia”. Culmea, cred că prostia e cauza principală, că d-aia se urcă omul beat la volan, d-aia intră în curbă cu 200”, scrie Godină pe blog-ul său.

ADVERTISEMENT

Marian Godină, critici la adresa lui Lucian Bode

Polițistul brașovean vorbește în articol despre politicienii momentului și încearcă să-și imagineze ce vor spune oamenii din viitor despre cei din prezent.

„Sunt tare curios ce vor citi urmașii noștri, dacă nu vom rămâne naibii sterili de la vaccin, (proști mai sunteți, mă, proștilor, care vă uitați în gura cascadei urlătoare), despre politicienii noștri de acum.

ADVERTISEMENT

Oare ce va învăța tânărul pregătit de bacalaureatul, din anul 2120, despre domnul ministru Lucian Bode? Că a fost implicat într-un accident rutier în timp ce șoferul gonea cu girofaruri și sirene fentând astfel coloana de proști, iar apoi a declarat că el dormea cuminte pe bancheta din spate.

Va citi elevul mai departe că după acest incident, omul nu a dispărut din viața publică, ba chiar a ajuns ministru la Interne, ba chiar și la Justiție. S-a revoltat careva? Se revoltă careva pentru asta? Nu prea”, a scris Marian Godină.

ADVERTISEMENT

Marian Godină: „Ce șanse să ai când Superman zboară doar pe Instagram”

În articolul său, Godină nu ezită să îi critice pe Rareș Bogdan și Florin Cîțu. De asemenea, polițistul din Brașov face referire și la episodul tragic petrecut la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

„Ce vor citi oamenii peste 100 de ani despre Rareș Bogdan, omul trimis de români să ne reprezinte în Europa? Cum i se ștergeau lui postările singure de pe Facebook?(…)

Apropos, am ieșit atunci în stradă împotriva acelei ordonanțe, atât! Nu pentru a-l ajuta pe Rareș Bogdan sau pe Lucian Bode să ajungă oameni mari în stat. Sau pe alții. Doar silă pot simți.”, a scris Marian Godină.

„Azi au murit iar 7 oameni, tot în spital. Într-o secție ATI, acolo unde ajungi cu speranța că mai ai o șansă. Ce șansă să ai, înconjurat de proști și de hoți?

Ce șanse să ai, când Superman zboară doar pe Instagram?

Ce șanse să ai în România Educată?”, se întreabă polițistul.

ADVERTISEMENT