Life

Marian Godină nu ar vrea să mai fie polițist. Are un salariul care îl nemulțumește: „Eu cred că merit mult mai mult”

Marian Godină nu mai vrea să fie polițist! Are un salariul care îl nemulțumește și tocmai de aceea ar vrea să încerce și alte lucruri.
06.10.2022 | 19:37
Marian Godina nu ar vrea sa mai fie politist Are un salariul care il nemultumeste Eu cred ca merit mult mai mult
Marian Godină nu ar vrea să mai fie polițist. Are un salariu care nu îl mulțumește. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Marian Godină se gândește serios să nu mai revină în Poliție după ce i se va termina concediul de creștere a copilului.

Marian Godină nu ar vrea să mai fie polițist. Are un salariu care nu îl mulțumește

Marian Godină a povestit că este nemulțumit de salariul pe care îl are în Poliție și după ce se va termina concediul de creștere al copilului nu știe dacă se va mai întoarce la muncă.

ADVERTISEMENT

Polițistul are un salariu de 5.000 de lei și crede că merită mult mai mult de atât. De altfel, unii colegi ai săi au părăsit Poliția și acum o duc mult mai bine din punct de vedere financiar, a explicat Marian Godină într-un interviu pentru Europa Liberă.

„Ți se întipărește în cap că polițist trebuie să rămâi pe viață, că, dacă îți pierzi jobul, vai, se sfârșește viața.

ADVERTISEMENT

Eu nu mai gândesc așa și am exemple clare de colegi care au renunțat și sunt mult mai bine acum”, a mărturisit celebrul polițist.

Acum, acesta se gândește la viitor și la faptul că poate o să ajungă să regrete că nu a decis să plece din Poliție și să câștige mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă nu cumva voi regreta în viitor că am rămas și m-am complăcut în situația asta, stând pe un salariu de nici 5.000 de lei pe lună. Eu cred că merit mult mai mult”, a mai povestit el.

Val de critici pentru Marian Godină după apariția interviului

După apariția interviului, Marian Godină s-a confruntat cu un val de critici, astfel că a vrut să mai facă lămuriri pe marginea acestui subiect, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am zis că vreau ca Poliția să-mi dea mai mult, ci că nu m-aș mai întoarce pentru că eu consider că pot face mai mult în privat”, a spus el.

Marian Godină a mai afirmat și că nu ar vrea să trăiască dintr-o pensie de 3.000 de lei și să fie o povară pentru copiii săi la bătrânețe.

ADVERTISEMENT
Tags: