News

Marian Godină, reacţie după mitingul PSD de la Iaşi: “Nu mi-e milă de proşti îngrămădiţi”

12.05.2019 | 10:33
Marian Godina reactie dupa mitingul PSD de la Iasi Nu mie mila de prosti ingramaditi

Polițistul brașovean, Marian Godină, a comentat pe blogul personal scenele care s-au petrecut ieri la mitingul PSD din Iași, unde câțiva bătrâni s-au aplecat să strângă banii de 1 leu aruncați pe jos de protestatari.

Reacția lui Godină după mitingul de la Iași

“Nu mi-e milă de proşti îngrămădiţi”, a replicat polițistul când un bătrân s-a aplecat să ridice bacnotele de 1 leu aruncate de protestatari pe jos. Godină consideră că, oamenii de acest gen nu sunt naivi, dar pot fi numiți „lipsiţi de bani”.

Am citit la unii care spuneau că acei oameni pe care îi tot vedem în poze sunt părinţii şi bunicii noştri. Măi, băieţi, când mai scrieţi treburi d-astea, scrieţi în nume propriu. Scrieţi aşa: «ăştia sunt părinţii şi bunicii mei!» Nu de alta, dar ai mei sigur nu sunt. Tata se trezeşte la 6 dimineaţa de când îl ştiu, a muncit toată viaţa, a crescut 5 copii, iar acum, la pensie, încă munceşte. Nu se plimbă cu autocare pentru 3 lei ca să se trezească umblând teleleu prin pieţe fără să ştie ce-i cu el pe acolo. Paradoxal e că atunci când i se ia interviu unui rătăcit d-ăla prin vreo piaţă, imediat ţine să arate cât e de deştept şi începe să vorbească cu ură despre tot ce a văzut el la televizor. Nu, naivul niciodată nu se crede deştept. Ăştia nu-s naivi”, a scris polițistul brașovean  pe blog. 

”Așa că, dați-mi mie voie să nu-mi fie milă de putori, nespălați, bețivi, hoți, pierde-vară, proști îngrămădiți și alte lichele pe care unii le numesc „părinții și bunicii noștri”, încheie Godină postarea de pe blogul personal.

Polițistul s-a implicat în numeroase campanii de ajutorare a bărânilor sau oamenilor săraci. De-a lungul timpului, toate aceste ,,strigăte de ajutor” au fost detaliate și povestite pe pagina personală.

Marian Godină are o pasiune, scrisul

În misiune cu Marian, carte Marian Godină
A doua carte a polițiștului Marian Godină se găsește în librării
Sursa foto: Google.com

Marian Godină a devenit cunoscut prin faptul că, povestește întâmplările prin care trece la locul de muncă pe blogul personal cu haz și mult umor, într-un stil propriu. În plus, polițistul brașovean are la activ și o carte apărută sub semnătura proprie, ,,Flash-uri din sens opus”. Volumul de debut este o carte amuzantă care te ține cu sufletul la gură, o carte cu evenimente din viața de polițist rutier. ,,În misiune cu Marian” reprzintă cea de-a doua carte scrisă de polițistul rutier.