News

Marian Godină, recație acidă: ”Să acoperi huiduieli cu fanfară… se ajunge la extracție!”

21.04.2019 | 10:58
Marian Godina recatie acida Sa acoperi huiduieli cu fanfara se ajunge la extractie
ADVERTISEMENT

Marian Godină a lăsat un mesaj pe o rețea de socializare unde-și exprima punctul de vedere în privința primirii liderului PSD la Dumbrăveni. Liviu Dragnea a fost întâmpinat cu fanfara la locul unde s-au organizat alegerile Partidului Social Democrat. Noua conducere a partidului în cauză a fost aleasă în doar câteva minute după trei ani de interimar.

Marian Godină, despre Dragnea care a fost primit cu fan fara la Dumbrăveni

“Să acoperi huiduielile cu fanfara e ca atunci când te doare măseaua și iei algocalmin. Durerea trece pe moment, dar caria se extinde, la un moment apare infecția și în final se ajunge la extracție”, a fost mesajul lui Marian Godină de pe o rețea de socializare. Vizita la Dumbrăveni cu ocazia alegerilor PSD a adus reacții în lanț în mediul online din cauza primirii  fastuoase  de care a avut parte liderul partidului. Acesta a fost întâmpinat cu fanfara!

ADVERTISEMENT

Aproximativ o mie de persoane au fost prezente, în cursul zilei de joi, la mitingul electoral al PSD. Evenimentul a avut loc în Sala Sporturilor din comună. Liviu Dragnea a făcut „o baie de mulțime”, pe sunetele fanfarei, în timp pe iubita sa, Irina Tănase, făcea poze cu diverși susținători ai PSD. La acest miting, Liviu Dragnea a jignit un protestatar, după ce a fost întrerupt. „Ce am făcut noi?”, a spus Liviu Dragnea, fiind completat de un tânăr „Nimic!”. Liviu Dragnea:„Nimic ești tu. Ți-o spun direct. Ai răbare să spun ce am făcut noi minicinosule!”.

Marian Godină, reacție acidă cu privire la primirea fastuoasă cu fanfara de care a avut partea Dragnea
Marian Godină, reacție acidă cu privire la primirea fastuoasă cu fanfara de care a avut partea Dragnea

I-aţi auzit vreodată pe Iohannis vorbin de patriotism?

De ce trebuie să susţinem candidaţii noştri la alegerile europarlamentare? Pentru a nu mai avea acolo oameni care să stea cu capul plecat, oameni care să fie muţi, oameni care să-şi înjure ţara. Avem nevoie de oameni patrioţi, aşa cum este acest primar (n. red. Ioan Pavăl, primarul localităţii Dumbrăveni).

ADVERTISEMENT

Când am intrat în comună şi am văzut acest tricolor uriaş, mi s-a umplut inima de bucurie. Este un adevărat patriot care-şi iubeşte ţara şi tricolorul. I-aţi auzit vreodată pe Iohannis şi clica lui vorbind vreodată de patriotism? Nu, pentru că ei preferă să fie slugile străinilor”, a spus Dragnea.