Life

Marian Godină și-a botezat fetița! Cine au fost nașii micuței. Imagine de colecție postată de polițist

Marian Godină și-a botezat azi fetița. Evenimentul a avut loc la Brașov. Nașul micuței a fost nimeni altul decât Traian Berbeceanu. Anunțul a fost făcut chiar de către cerebrul polițist.
20.08.2022 | 14:51
Marian Godina sia botezat fetita Cine au fost nasii micutei Imagine de colectie postata de politist
Marian Godină și-a botezat fetița la Brașov. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Marian Godină și soția lui, Georgiana, și-au creștinat azi, 20 august, fetița, pe Maria, care a venit pe lume la începutul lunii iulie. Micuța a avut mai mulți nași, dar printre ei s-a aflat și Train Berbeceanu. Ceremonia de botez a avut loc la Brașov, unde locuiește polițistul și soția lui.

Marian Godină și-a botezat fetița. Cine a fost nașul micuței

Polițistul Marian Godină este într-al nouălea cer. Azi, el și-a botezat fetița într-o biserică de la poalele orașului Brașov. Anunțul despre marele eveniment din familia sa a fost făcut chiar de către acesta, pe pagina sa de Facebook. Mesajele de felicitate și aprecierile nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Anunțul despre fericitul eveniment care are loc în Brașov a fost făcut chiar de polițist, pe pagina lui de Facebook. Marian Godină s-a pozat cu fetița în brațe, alături de soția sa, Georgiana și de nașii micuței, de Emilia Șercan, cunoscuta jurnalistă, de Gabi Berbeceanu și de Traian Berbeceanu, fost ofițer de Poliție și fost prefect al Bucureștiului, care este și nașul de cununie al lui Marian Godină.

„Cu nașu’ și nașele, Traian Berbeceanu, Gabi Berbeceanu și Emilia Șercan”, a notat polițistul în dreptul imaginii publicate pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Cu toții poartă haine elegante, dar comode și au fost extrem de relaxați. Fetița celebrului polițist a fost îmbrăcată într-o rochie albă, cu volane. În fotografie se pot observa și lumânările de la botez, care sunt ținute în mână de nașe. Lumânările de botez ale micuței au fost ornate cu orhidee albe.

La începutul anului, Marian Godină a anunțat pe Facebook că va deveni tată de fată. El a scris atunci: „Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el”.

ADVERTISEMENT

Marian Godină a devenit tată pe 2 iulie

Polițistul Marian Godină a devenit tată pentru prima dată pe data de 2 iulie. El a dezvăluit atunci și ce nume va purta micuța. „Fetița noastră, Maria”, a scris Marian Godină. Tot atunci, polițistul a oferit și prima imagine cu copilul lui.

La începutul anului, tot el a anunțat, și tot pe contul  personal de Facebook că va deveni tatăl unei fetițe. „Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el”, a scris Marian Godină.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink