Life

Marian Godină și-a botezat fetița! Cine au fost nașii micuței. Imagine de colecție postată de polițist

Marian Godină și-a botezat azi fetița. Evenimentul a avut loc la Brașov. Nașul micuței a fost nimeni altul decât Traian Berbeceanu. Anunțul a fost făcut chiar de către cerebrul polițist.
20.08.2022 | 14:51
Marian Godina sia botezat fetita Cine au fost nasii micutei Imagine de colectie postata de politist
Marian Godină și-a botezat fetița la Brașov. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Marian Godină și soția lui, Georgiana, și-au creștinat azi, 20 august, fetița, pe Maria, care a venit pe lume la începutul lunii iulie. Micuța a avut mai mulți nași, dar printre ei s-a aflat și Train Berbeceanu. Ceremonia de botez a avut loc la Brașov, unde locuiește polițistul și soția lui.

Marian Godină și-a botezat fetița. Cine a fost nașul micuței

Polițistul Marian Godină este într-al nouălea cer. Azi, el și-a botezat fetița într-o biserică de la poalele orașului Brașov. Anunțul despre marele eveniment din familia sa a fost făcut chiar de către acesta, pe pagina sa de Facebook. Mesajele de felicitate și aprecierile nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Anunțul despre fericitul eveniment care are loc în Brașov a fost făcut chiar de polițist, pe pagina lui de Facebook. Marian Godină s-a pozat cu fetița în brațe, alături de soția sa, Georgiana și de nașii micuței, de Emilia Șercan, cunoscuta jurnalistă, de Gabi Berbeceanu și de Traian Berbeceanu, fost ofițer de Poliție și fost prefect al Bucureștiului, care este și nașul de cununie al lui Marian Godină.

„Cu nașu’ și nașele, Traian Berbeceanu, Gabi Berbeceanu și Emilia Șercan”, a notat polițistul în dreptul imaginii publicate pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Cu toții poartă haine elegante, dar comode și au fost extrem de relaxați. Fetița celebrului polițist a fost îmbrăcată într-o rochie albă, cu volane. În fotografie se pot observa și lumânările de la botez, care sunt ținute în mână de nașe. Lumânările de botez ale micuței au fost ornate cu orhidee albe.

La începutul anului, Marian Godină a anunțat pe Facebook că va deveni tată de fată. El a scris atunci: „Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el”.

ADVERTISEMENT

Marian Godină a devenit tată pe 2 iulie

Polițistul Marian Godină a devenit tată pentru prima dată pe data de 2 iulie. El a dezvăluit atunci și ce nume va purta micuța. „Fetița noastră, Maria”, a scris Marian Godină. Tot atunci, polițistul a oferit și prima imagine cu copilul lui.

La începutul anului, tot el a anunțat, și tot pe contul  personal de Facebook că va deveni tatăl unei fetițe. „Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el”, a scris Marian Godină.

ADVERTISEMENT