Life

Marian Golea anunţă zodiile dau lovitura. Bani, lux și opulență până la sfârşitul primăverii

Află care sunt zodiile norocoase și ce trebuie să faci pentru a atrage abundența și prosperitatea în viața ta. Marian Golea îți prezintă horoscopul
17.05.2024 | 18:30
Marian Golea anunta zodiile dau lovitura Bani lux si opulenta pana la sfarsitul primaverii
Marian Golea anunţă zodiile dau lovitura pe final de primăvară. Sursa foto - freepik.com
ADVERTISEMENT

Marian Golea a făcut o serie de previziuni astrologice pentru următoarele zile. Se anunță o perioadă plină de tensiuni, dar și de câștiguri substanțiale pentru anumite zodii norocoase. Aceste previziuni din horoscopul chinezesc pentru finalui lui mai 2024 au fost prezentate în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Zodiile care dau lovitura pe final de primăvară

Marian Golea a subliniat că, în această perioadă, centrul casei va fi foarte afectat, cu scandaluri, certuri și pierderi de relații. Așadar, mare atenție pentru zodii. Nu toate vor ieși pe plus, dar cele care zâmbesc o vor face cu gura până la urechi

ADVERTISEMENT

Șobolan

Atenție la trădări din partea unor persoane apropiate, ceea ce poate duce la pierderi de bani. Este recomandat să vă relaxați și să evitați discuțiile de la locul de muncă.

Bivol

Chiar dacă a fost mai bine în ultima perioadă, Bivolul trebuie să se obișnuiască cu pierderi de bani și să evite să ceară bani de la alții. Atenție la accidente și boli. Luna viitoare va aduce schimbări pozitive.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrul va întâmpina obstacole și se va confrunta cu conflicte. Este important să se folosească de ajutorul oferit de cei din jur.

Iepure

Iepurele are libertatea de a face tot ce dorește și poate descoperi lucruri noi, mai ales legate de copii. În rest, va avea o lună senzațională.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonul va avea noroc de câștiguri datorită stelei victoriei care îl favorizează. Pot apărea oportunități de avansare și de a atrage noi clienți în afaceri.

Șarpe

Șarpele va fi pe primul loc în competiții, având noroc de avansare la locul de muncă. Deși există oportunități de a face bani, lipsește prosperitatea totală.

ADVERTISEMENT

Cal

Calul trebuie să fie atent la sănătate, deoarece există riscul de operații mici și inundații.

Maimuța

Maimuța și Oaia vor avea noroc în câștiguri financiare și vor avea o sănătate excelentă.

Cocoș

Cocoșul va fi ajutat de Șarpe și va avea oportunități în dragoste și învățământ, dar și posibilitatea de certuri cu partenerii.

Câine

Câinele se va confrunta cu certuri și conflicte, mai ales între lideri. Există posibilitatea unor schimbări neplăcute și a unor pierderi.

Mistreț

Mistrețul va intra în certuri și conflicte, fiind dificil să stea liniștit. Este important să se abțină de la implicarea în problemele altora.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României