Life

Marian Golea dezvăluie ce obiecte trebuie să aduci în dormitor pentru a avea noroc în dragoste. Așa vei avea o viață plină de iubire

Marian Golea a dezvăluit ce obiecte trebuie să ai în dormitor dacă vrei să ai parte de noroc în dragoste. Te vor ajuta să ai o viață plină de iubire.
09.05.2023 | 07:10
Marian Golea dezvaluie ce obiecte trebuie sa aduci in dormitor pentru a avea noroc in dragoste Asa vei avea o viata plina de iubire
Marian Golea a dezvăluit ce obiecte e bine să ai în dormitor. Te vor ajuta să ai noroc în dragoste. Sursa foto: Pixabay, antena3.ro/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru a atrage norocul în dragoste, este bine să aduci anumite obiecte la tine în dormitor, după cum a dezvăluit astrologul Marian Golea. Acestea vor atrage liniștea și armonia în viața ta de cuplu.

Marian Golea a dezvăluit ce obiecte e bine să ai în dormitor. Așa vei avea noroc în dragoste

Dacă vrei ca lucrurile să meargă bine în relația ta sentimentală, ar trebui să ții cont de sfaturile specialiștilor chiar și atunci când vine vorba despre decorarea camerelor de la tine din locuință, în special a dormitorului.

ADVERTISEMENT

Astrologul Marian Golea a dezvăluit care sunt obiectele pe care e bine să le ții în această cameră pentru a te bucura de noroc în plan amoros. Aceste obiecte vor aduce dragostea și armonia în viața ta.

Indiferent dacă e vorba despre persoane singure, care își caută jumătatea, sau despre cei care caută să se bucure de liniște în relația de cuplu, astfel de obiecte sunt benefice.

ADVERTISEMENT

De exemplu, potrivit astrologului Marian Golea, fetele care sunt în căutarea unei relații ar trebui să aibă un bujor în cameră. De asemenea, ar trebui ca fetele singure să-și organizeze spațiul din dormitor astfel încât să fie loc și pentru viitorul partener.

“De obicei o fată are un dulap cu prea multe haine. Întrebarea este, dacă ar veni un partener, unde și-ar pune o haină? Se spune că trebuie să-și elibereze un mic spațiu din dulap, pentru a face loc unui nou venit. Să-i facă loc în viața ei.

ADVERTISEMENT

Sunt multe femei care își doresc relații, dar nu sunt pregătite. În funcție de elementele personale, se calculează ce elemente îi lipsesc. Elementul care lipsește devine element favorabil. Întotdeauna se caută un simbol de dragoste”, a explicat Marian Golea pentru FANATIK.

Simbolurile în dragoste au fost alese datorită statorniciei. Un exemplu este reprezentat de rățuștele mandarine, despre care se știe că trăiesc împreună. Atunci când una dintre ele moare, cealaltă rață rămâne singură, dar mai sunt și alte simboluri importante.

ADVERTISEMENT

“Mai există un simbol care se numește dubla fericire. Acest simbol reprezintă uniunea dintre simbolul de fericire chinezesc. Acest simbol a apărut în anii 300-400 și a fost adoptat ca simbol de statornicie. Mai poți aduce doi cocostârci, întotdeauna în pereche. Poți să pui oricare două păsări”, a mai explicat astrologul Marian Golea.

Obiectele care nu au ce căuta în dormitor

Pe de altă parte, există și obiecte care nu trebuie să existe în dormitor, după cum a mai dezvăluit Marian Golea. Unul dintre ele este oglinda, deoarece se spune că multiplică relațiile din cuplu.

Totodată, nu este bine să ai poze doar cu tine în dormitor, întrucât acest lucru atrage singurătatea. Bărbații care au doar poze cu femei vor avea parte de mai multe relații, dar acestea vor fi instabile.

ADVERTISEMENT