Stiri sportive

Marian Iancu îl previne pe Viorel Moldovan în ziua în care a devenit președinte la Rapid: „Dacă nu face asta, înseamnă că e pe post de mobilă în livingul lui Dan Şucu”

Instalarea lui Viorel Moldovan ca președinte a clubului Rapid nu a fost trecută cu vederea de un fost patron, conducătorul considerând că noul oficial are un mare examen de trecut.
12.06.2024 | 17:30
Marian Iancu il previne pe Viorel Moldovan in ziua in care a devenit presedinte la Rapid Daca nu face asta inseamna ca e pe post de mobila in livingul lui Dan Sucu
Marian Iancu a vorbit despre numirea lui Viorel Moldovan în funcția de președinte a clubului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan a fost pus de către Dan Șucu în poziția de președinte a clubului Rapid, însă instalarea noului oficial nu a fost trecută cu vederea de către Marian Iancu.

Venirea lui Viorel Moldovan a fost criticată de un fost patron de club:„Dacă nu face asta, înseamnă că e pe post de mobilă în livingul lui Şucu”

Marian Iancu îl cunoaște foarte bine pe Viorel Moldovan, din perioada în care atacantul evolua la „EuroPoli”, club la care fostul atacant a evoluat timp de un sezon.

ADVERTISEMENT

Marian Iancu a vorbit despre instalarea lui Viorel Moldovan în funcția de președinte al clubului Rapid, fostul conducător al celor de la Poli Timișoara considerând că noul oficial al grupării din Giulești are un mare examen de trecut, anume păstrarea lui Albion Rrahmani în lotul echipei. Cunoscutul patron consideră că păstrarea atacantului kosovar e esențială pentru performanța dorită la clubul patronat de Dan Șucu.

„Salut venirea lui Viorel Moldovan în postul de preşedinte la Rapid, până la primul examen major pe care îl va da, acela de a se opune plecării lui Rrahmani în această vară. Dacă nu reuşeşte, se califică direct pe post de mobilă, decor, în livingul domnului Şucu”, a declarat Marian Iancu la OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional român, Viorel Moldovan, îl va înlocui în funcție pe Daniel Niculae, care s-a despărțit de Rapid pe 7 iunie.

„Clubul FC Rapid are plăcerea de a vi-l prezenta pe noul Preşedinte al clubului, un nume important în Giuleşti şi în fotbalul românesc, Viorel Moldovan. Cu o carieră impresionantă, ce include performanţe deosebite atât pe teren, cât şi pe banca tehnică, Viorel Moldovan a demonstrat mereu determinare, profesionalism, fiind şi un om care cunoaşte foarte bine spiritul rapidist. Experienţa sa, atât naţională cât şi internaţională, va aduce un plus de valoare în eforturile noastre de a readuce Rapidul acolo unde îi este locul – în vârful fotbalului românesc. Bine ai revenit acasă, Viorel Moldovan!”, a comunicat Rapid în privința instalării fostului atancat al „Generației de Aur”.

ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan în cariera sa de fotbalist

Pe parcursul carierei, Moldovan a evoluat la echipe precum FC Nantes, Fenerbahce Istanbul, Grasshopper Zurich sau Neuchatel Xamax. Atacantul a strâns 70 de prezențe în tricoul României, pentru care a punctat de 25 de ori.

Ca jucător, Viorel Moldovan a jucat în Giuleşti între 2006 şi 2007, marcând 21 de goluri, 15 în campionat, două în Cupa României şi patru în cupele europene, unul fiind marcat chiar în sferturile Cupei UEFA împotriva Steaua București (așa cum era numită echipa patronată de Gigi Becali în acel moment).

ADVERTISEMENT

Moldovan revine la gruparea patronată de Dan Șucu în funcția de președinte, după ce în 2014 a reușit să promoveze din liga secundă cu Rapid, într-o perioadă foarte grea din istoria clubului din Giulești.

ADVERTISEMENT