Life

Drama fără margini trăită de Marian Manole, după moartea tatălui său: „ Am luat un pumn de pastile, nu mai pot” Exclusiv

09.09.2020 | 20:38
Drama fara margini traita de Marian Manole dupa moartea tatalui sau  Am luat un pumn de pastile nu mai pot Exclusiv
Fratele Mădălinei Manole, sfâșiat de durere după moartea tatălui său. Bătrânul a fost răpus de coronavirus. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Internat de urgență săptămâna trecută după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, tatăl Mădălinei Manole s-a stins din viață miercuri după-amiază, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Anunțul a fost făcut chiar de Marian, fratele regretatei interprete de muzică ușoară, printr-un mesaj emoționant publicat pe rețelele de socializare.

Chiar dacă în ultimele zile a încercat să se împace cu gândul că părintele său își va revedea atât fiica, trecută prea devreme în neființă, cât și soția, măcinată de o boală cumplită, vestea i-a provocat în suflet un gol pe care nimeni și nimic nu va reuși să îl astupe vreodată.

ADVERTISEMENT

Acesta și-a strigat, printre lacrimi, neputința, într-un interviu cutremurător acordat în exclusivitate pentru FANATIK. Deși a încercat pe toate căile posibile să-i fie alături părintelui său în ultima clipă de viață, bătrânul a murit singur, pe patul de spital.

Marian Manole, sfâșiat de durere după moartea tatălui său

Durerea este cu adevărat sfâșietoare pentru fratele Mădălinei Manole, în condițiile în care era deja marcat de dispariția mamei, care i-a murit în brațe. Bărbatul mărturisește cu amărăciune că a fost nevoia să „ia pastile” pentru a trece mai ușor peste toate aceste momente cumplite.

ADVERTISEMENT

Dacă nu mergeam sâmbătă seara la ea să văd cum se simte, murea singură în spital. Mama şi-a dat ultima suflare la mine în braţe. Vă rog să mă credeţi că am simţit cum îmi moare mama. O ţineam la piept şi ea mă strângea de mână.”, a povestit Marian Manole în primăvara lui 2017, când femeia care i-a dat viață îl părăsea, răpusă de o boală necruțătoare.

Tatăl Mădălinei Manole a murit cu o mare durere în suflet. Fostul ginere nu îi permitea să își vadă nepotul

Pe fata mea, Măgduţa, o port de zece ani în suflet. Şi pe soţie (n.r. Eugenia, mama Mădălinei, răpusă în 2017 de un cancer pulmonar). Pe celălalt nepoțel l-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine…

ADVERTISEMENT

Poate o veni mâine (n.r. în ziua în care s-au împlinit 10 ani de la moartea Mădălinei) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur… Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele.

Am întrebat: Unde e copilul de nu a venit şi el, e la Botoşani?. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune. Dar taică-său arată ca un cerşetor. Era îmbrăcat urât, cu ceva ce ar fi făcut curat prin curte, acum zece ani. Mi-a fost milă de el, ca om. Se vede că nu mai e fata mea”, spunea, printre lacrimi, tatăl Mădălinei Manole, într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT
Tags: