Life

Marian Nistor, liderul Savoy, a dezvăluit ce a făcut cu primii bani câștigați: „Aveam cam 3000 de lei pe zi”

Marian Nistor și Dorina Paraschiv au dezvăluit pe ce au cheltuit primii bani pe care i-au câștigat din concerte dar și care este cea mai mare sumă obținută în urma unei prestații muzicale.
12.05.2022 | 12:53
Marian Nistor liderul Savoy a dezvaluit ce a facut cu primii bani castigati Aveam cam 3000 de lei pe zi
Marian Nistor și Dorina Paraschiv au vorbit despre banii câștigați de-a lungul carierei. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Marian Nistor și Dorina Paraschiv și-au amintit despre începuturile carierei lor. Cei doi au dezvăluit cum au cheltuit primii bani câștigați dintr-un concert. De asemenea, artistul a spus care este cea mai mare sumă cu care s-a întors acasă după o prestație artistică.

Marian Nistor și Dorina Paraschiv, declarații sincere despre veniturile financiare. Pe ce au cheltuit primii bani câștigați cu trupa Savoy

Marian Nistor și Dorina Paraschiv au fost invitați în emisiunea Showbiz Report, difuzată pe Antena Stars. Artiștii care s-au reinventat în pandemie au mărturisit că în decursul acestui an urmează să apară două albume muzicale, dar și un al patrulea volum de poezii al artistului. Cartea se va numi Planeta Dragostei.

ADVERTISEMENT

Totodată, Marian Nistor a mărturisit că din primii bani pe care i-a câștigat în urma unui concert al trupei Savoy și-a cumpărat o chitară.

De asemenea, Dorina Paraschiv, după debutul său, și-a invitat partenerul în oraș. În schimb, el i-a făcut cadou un album muzical.

ADVERTISEMENT

„Când am făcut ochi, adică, ne-am numit Savoy, mi-am luat și eu prima chitară, din primii bani. Iar doamna mea, la debutul domniei sale cu mine, că suntem de 24 de ani împreună, i-am luat un cadou superb.

La primii ei bani, ea m-a cinstit, iar eu i-am făcut cadou un album de muzică populară, interpretat și orchestrat de mine cu prietenii mei de la Ansamblul Ciocârlia”, a declarat Marian Nistor la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Care este cea mai mare sumă cu care trupa Savoy s-a întors acasă după un concert: „Aveam cam 3000 de lei pe zi”

Marian Nistotr a dezvăluit că în timpul regimului comunist câștigau destul de mulți bani, însă aceștia nu le rămâneau artiștilor. Totuși, spune că el și partenera lui aveau o mulțime de spectacole și foarte rar stăteau acasă. Cea mai mare sumă cu care s-au întors după o prestație artistică a fost cea de 5000 de lei, bani vechi.

„Acum se plătește, atunci…Plecam în turnee, în străinătate, cu ARIA, Asociația Română de Impresariat…a hoților din România. De ce spun asta? Luam o sumă destul de interesantă și ei ne luau 55%. Cea mai mare sumă a fost de 5000 de lei, pe banii aceia vechi.

ADVERTISEMENT

Noi aveam spectacole. 5000 au fost la o agapă, ceva fulger. Noi, când cântam, aveam cam 3000 de lei pe zi, dar am fost în Austria și ne-am luat instrumente. Ne-a prins Revoluția tot datori. Plăteam rate de 1500”, a povestit Marian Nistor.

ADVERTISEMENT