News

Marian Oprișan își vinde singurul autoturism: ”Mașină pentru pretențioși”. Cât cere pe ea

15.02.2021 | 11:46
Marian Oprisan isi vinde singurul autoturism Masina pentru pretentiosi Cat cere pe ea
ADVERTISEMENT

Marian Oprişan, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, îşi vinde singura maşină trecută pe numele lui. Este vorba de un autoturism marca Audi A8.

În prezent vicepreşedinte al CJ Vrancea, Oprișan a apelat la şoferul lui pentru a vinde autoturismul. Acesta a postat un anunţ pentru un site de profil în care anunţă că vinde autoturismul marca Audi model A8L, conform Antena3.

ADVERTISEMENT

În anunţ se specifică că este o “maşină pentru pretenţioşi”. Șoferul lui Oprişan este trecut ca vânzător. Pozele cu autovehiculul au fost făcute chiar lângă casa lui Marian Oprișan, în curtea unei pensiuni din Boloteşti, Vrancea.

Marian Oprișan își vinde mașina. Câți bani cere pe ea

“Vând Audi A8 ediţie limitată, motor 6.0l, W12, full options (xenon, piele, scaune electrice cu masaj, alcantara, trapă fotovoltaică, sistem audio BOSE, climatizare faţă-spate etc.).

ADVERTISEMENT

Maşină pentru pretenţioşi, în stare ireproşabilă, cu istoric în reprezentanţă”, se arată în anunţul de vânzare.

Marian Oprişan a cerut 21.000 de euro pentru acest autoturism. Totuși, trebuie menționat faptul că suma poate fi negociată.

ADVERTISEMENT

În anul 2019, fostul președinte CJ Vrancea a fost în centrul unui scandal, după ce a fost surprins la volanul unui autoturism de teren care valora cel puțin 120.000 de euro. Marian Oprișan a declarat că maşina nu îi aparţine.

“Mașina a fost cumpărată de mama mea, ea este proprietarul. Mie mi-o mai dă din când în când s-o conduc câte cinci minute. Dacă sunteți interesați de mai multe detalii întrebați-o pe ea.

ADVERTISEMENT

Mama mea nu este funcționar public, ci persoană privată și nu văd care este problema”, declara atunci Marian Oprişan.

ADVERTISEMENT