News

Marian Oprișan, primul om care cere demisia lui Liviu Dragnea! „Dacă PSD ia sub 30% și pierde alegerile, atunci Dragnea trebuie să plece”

26.05.2019 | 20:48
Marian Oprisan primul om care cere demisia lui Liviu Dragnea Daca PSD ia sub 30 si pierde alegerile atunci Dragnea trebuie sa plece

Marian Oprișan este primul om care i-a cerut în mod oficial demisia lui Liviu Dragnea! Liderul PSD din Vrancea crede că șeful partidului trebuie să demisioneze dacă social democrații vor pierde alegerile și vor obține un scor sub 30 la sută. Mai multe sondaje efectuate de-a lungul timpului au indicat un rezultat nu tocmai favorabil pentru aceștia. Pe de altă parte, există și „exit poll-uri” în care PSD pare să nu aibă nicio problemă.

Marian Oprișan, primul om care cere demisia lui Liviu Dragnea!

”Daca PSD ia sub 30% și pierde alegerile, atunci Dragnea trebuie sa demisioneze. Dacă partidul pierde alegerile, atunci Dragnea trebuie să-și asume răspunderea prin plecarea sa (…) Cine muncește mai și greșește. Cu programul nostru de guvernare trebuia să câștigăm alegerile”, a spus Marian Oprișan atunci când a fost chestionat despre un eventual rezultat negativ înregistrat de partidul de guvernământ.

Pe lângă Marian Oprişan şi o altă voce considerată „de casă” s-a delimitat de ceea ce s-a întâmplat la alegerile europarlamentare și la Referendumul pe teme de Justiție solicitat de președintele Klaus Iohannis. Victor Ciutacu a precizată că PSD nu înțelege nimic din ce i se întâmplă, în timp ce la sediul din Băneasa au fost chemați de urgență sfătuitorii din Israel. Rând pe rând și alte nume grele ale partidului au ajuns la sediu. Pe fețele lor se citea îngrijorarea.

Marian Oprișan, primul om care cere demisia lui Liviu Dragnea! Oprişan
Marian Oprișan este liderul PSD Vrancea. Sursă foto – facebook

Dragnea, anunța o eventuală candidatura

Cu doar câteva zile în urmă, Liviu Dragnea părea sigur de victorie și anunța chiar o eventuală candidatura la prezidențiale. „După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm. Starea indusă în naţiune de către Iohannis îmi creeză convingerea că bătălia pentru funcţia prezidenţială e foarte importantă. Eu nu sunt Cassandra. Se va alege praful de tot ce s-a făcut bun, dacă Iohannis mai stă 5 ani.

Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă. PSD se va pronunţa duminică seara”,  spunea Dragnea atunci când a fost chestionat despre candidatura la prezidențiale.