Marian Oprișan s-a retras din cursa pentru Senat. Cum și-a motivat gestul

Flaviu Popa   
în HotNews
21/10/2020, 23:49
Marian Oprișan s-a retras din cursa pentru Senat. Cum și-a motivat gestul
Marian Oprișan a anunțat că se retrage din cursa pentru Senat. Foto: Hepta

Marian Oprișan a decis să se retragă din cursa pentru un post de senator, cu toate că este susținut de o armată de oameni din partid.

Fostul lider al organizației PSD Vrancea susține că a „beneficiat” de încrederea totală a colegilor primari, însă a luat această decizie indiferent de consecințele politice.

Cel mai probabil Oprișan a decis să abdice pentru binele imaginii PSD, mai ales că suferise o mare înfrângere politică în urmă cu două luni.

Marian Oprișan s-a retras din cursa pentru Senat

În această seară am decis să îmi retrag candidatura pentru funcţia de senator, deşi am beneficiat de totala încredere şi susţinere a colegilor mei primari, preşedinţi de organizaţii, consilieri judeţeni, consilieri locali şi simpli membri PSD.

Mai mult decât oricând cred că în PSD este nevoie de unitate, pentru că doar uniţi putem să luptăm şi să apărăm interesele vrâncenilor.

Am luat decizia de a-mi retrage candidatura gândindu-mă şi la organizaţia PSD Vrancea pe care am construit-o cu multă muncă şi sacrificii, alături de toţi colegii mei.

Este organizaţia care timp de 28 ani a câştigat majoritatea alegerilor din Vrancea şi sunt mândru că am fost şi am rămas cea mai importantă forţă politică a judeţului! Ştiu că mulţi dintre colegii mei nu sunt confortabili cu decizia mea, dar mai ştiu că aceiaşi colegi pun, de fiecare dată, interesul şi binele comunităţii noastre pe primul loc. Acelaşi lucru îl fac eu, astăzi!”, a scris Marian Oprişan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Oprișan le-a promis vrâncenilor că va continua să lupte pentru interesele județului, chiar dacă nu va mai fi în Parlamentul României din 2021.

Vrancea este un judeţ respectat şi eu mă angajez să rămân în slujba vrâncenilor, şi să continui să lupt pentru bunăstarea fiecăruia dintre ei. Voi continua această luptă împreună cu toţi colegii mei, cu mai multă determinare şi îndârjire având în minte exemplul părintelui Steinhardt care spunea că biruinţa nu este obligatorie, însă lupta este”, a precizat Marian Oprişan.

Închide ×