Fotbal international

Marian Popovici, trimisul FANATIK în Qatar, ultimele informații despre finala Argentina – Franța în direct la Fanatik SuperLiga. Cât costă biletele la negru. Video exclusiv

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură finala Argentina - Franța, iar un bilet pe piața neagră a ajuns să aibă un preț uriaș.
17.12.2022 | 12:39
Marian Popovici trimisul FANATIK in Qatar ultimele informatii despre finala Argentina  Franta in direct la Fanatik SuperLiga Cat costa biletele la negru Video exclusiv
Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură finala Argentina - Franța, iar un bilet pe piața neagră a ajuns să aibă un preț uriaș. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Sud-americanii sunt extrem de încântați de faptul că vor evolua în tricourile cu dungi albe și albastre, la fel cum s-a întâmplat în 1978 și 1986, atunci când a obținut titlul mondial, în timp ce francezii vor folosi un echipament complet albastru. La fel cum a făcut-o și în Rusia, în 2018, atunci când s-a impus în fața Croației.

Preț uriaș pe piața neagră pentru un bilet la finala Argentina – Franța

Trimisul FANATIK la Cupa Mondială din Qatar, Marian Popovici, a intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI , a oferit ultimele detalii înaintea finalei Argentina – Franța și a dezvăluit la ce sumă a ajuns un bilet pe piața neagră.

ADVERTISEMENT

Cel mai așteptat meci de pe planetă, asta și prin prisma faptului că se va da o bătălie pentru supremație între Lionel Messi și Kylian Mbappe, a atins cote inimaginabile, iar speculanții vând un bilet la marea finală și cu 10.000 de dolari.

Asta în condițiile în care un tichet de 700 de dolari la semifinala Franța – Maroc s-a vândut cu 1.300 de dolari, iar la întâlnirea Argentinei cu Mexic din faza grupelor biletele de pe piața neagră s-au dat cu 2.000-2.200 de dolari.

ADVERTISEMENT

Argentinienii, câtă frunză, câtă iarbă

Trimisul FANATIK la Cupa Mondială din Qatar a luat pulsul celor două tabere și pare a fi calmul de dinaintea furtunii. Jurnaliștii argentinieni nu își fac griji în privința prezenței lui Leo Messi în finală, în ciuda faptului că acesta a lipsit de la ultimul antrenament, considerând că e normal să fie menajat pentru că a jucat multe meciuri într-un timp scurt.

Atmosfera de pe străzile din Doha este dominată de fanii sud-americanilor, care cântă, dansează și așteaptă plini de încredere ca Messi să le aducă al treilea titlu mondial. Pe lângă mulțimea de suporteri veniți din Argentina, toți fanii asiatici care se află în Qatar susțin naționala ”pumelor” și în special pe Messi.

ADVERTISEMENT

La finala de duminică sunt așteptați în jur de 40.000 de spectatori argentinieni, în timp ce francezii nu vor fi mai mulți de 4.000-5.000. Proporția va fi covârșitor în favoarea sud-americanilor, așa cum a fost pe toată durata competiției, formațiile europene având parte de o susținere firavă.

De ce e presiunea mai mare pe Argentina

În tabăra adversă capul de afiș este ținut de o posibilă revenire a atacantului Karim Benzema în lotul Franței pentru marea finală împotriva Argentinei, dar trimisul FANATIK în Qatar a menționat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că nu vede posibil acest lucru.

ADVERTISEMENT

Marian Popovici a stat de vorbă cu câțiva jurnaliști din Hexagon prezenți la Doha și aceștia au dezvăluit faptul că relația dintre Benzema și starul Kylian Mbappe s-a răcit destul de mult după ce jucătorul lui PSG a refuzat să meargă la Real Madrid. În plus, se pare că nici restul vestiarului nu agrează o revenire a Balonului de Aur pentru finală, iar selecționerul Didier Deschamps nici nu vrea să audă de acest lucru, preferând să meargă pe mâna lui Olivier Giroud, unul dintre favoriții săi.

Francezii sunt destul de liniștiți înaintea finalei și consideră că presiunea este mult mai mare în tabăra Argentinei. Deși sunt campioni mondiali en-titre, ei vorbesc despre faptul că argentinienii nu concep ca Messi să nu câștige trofeul.

Legat de starul ”pumelor”, europenii îl văd ca fiind singurul capabil să facă diferența din tabăra adversă, dar sunt încrezători în spiritul de grup creat de Deschamps și se așteaptă să-și apere titlul câștigat în urmă cu 4 ani.

ADVERTISEMENT