Life

Marian Râlea revine la TV! „Magicianul“ se alătură celui mai vizionat serial. Ce rol va avea: “O vină de neiertat”

Marian Râlea revine pe micile ecrane în cadrul serialului fenomen de la Antena 1- Lia, soția soțului meu. Care este rolul interpretat de cunoscutul actor
09.05.2023 | 19:07
Marian Ralea revine la TV Magicianul se alatura celui mai vizionat serial Ce rol va avea O vina de neiertat
Marian Ralea, despre rolul pe care îl va avea în aserialul de la antena 1 Lia- soția soțului meu
ADVERTISEMENT

Marian Râlea este unul dintre cei mai apreciați și longevivi actori de la noi. Nu ai cum să nu îl recunoști din rolurile care l-au făcut celebru. Rolul care l-a consacrat însă este Magicianul, din cadrul emisiunii Abracadabra. Acum, cunoscutul actor va face un alt personaj de excepție în cadrul celui mai urmărit serial de la Antena 1.

“Magicianul”, confesiuni despre rolul magic pe care îl are în serial

Lia-soția, soțului meu a ridicat cifrele de audiență ale Antenei 1, fiind unul dintre cele mai vizionate seriale. Cu un scenariu imprevizibil și plin de intrigă, serialul și-a propus să țină telespectatorii în fiecare joi în fața ecranelor. Dar, pe lângă scenariul fără cusur, mai există un element care face serialul spectaculos: Noutatea. Astfel, Marian Râlea se alătură distribuției cu un rol de senzație.

ADVERTISEMENT

Marian Râlea:”Personajul meu își duce povara unei tragedii”

Cunoscutul actor a vorbit despre personajul interpretat. Este vorba despre un fotograf care ascunde o poveste cutremurătoare. Nae, se numește personajul și lasă urme adânci în desfășurarea acțiunii. Trecutul său ascunde o poveste cutremurătoare, care a lăsat o traumă uriașă în viețile unor personaje din serial. Faptele lui Nae, nu au fost iertate, iar odată cu apariția acestui personaj, vor ieși, din nou, la suprafață.

„Nae este un personaj care dorește, din tot sufletul, să-și recupereze viața. O vină de neiertat poate fi uitată și ștearsă cu timpul? Niciodată! Nae își duce în suflet povara unei tragedii”, mărturisește Marian Râlea pentru Tvmania.

ADVERTISEMENT

Marian Râlea dă viață personajului care complică intriga serialului Lia, soția soțului meu
Marian Râlea a mărturisit că alegerile pe care Nae le are de făcut sunt dificile. Fapta cutremurătoare pe care a făcut-o în trecut nu-i dă nicio clipă pace.

“Nu cred că uitarea îl poate ajuta, pentru că Nae nu poate uita. Își va duce zilele mai departe ca pe o pedeapsă pe care o merită“, mai spune celebrul actor pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Este dispus Nae să facă orice pentru a-și recupera viața? Cine sunt personajele care l-ar putea ierta? Dar personajele care sunt mai hotărâte ca niciodată să îl facă să dispară pentru totdeauna? Cine este dispus să-l primească înapoi în viaţa lui, indiferent de fapta gravă pe care a săvârșit-o? Sunt multe întrebări care stau pe buzele tuturor celor care au urmărit serialul.

Nu este prima apariție a lui Marian Râlea în serial

Marian Râlea a mai avut câteva apariții episodice în serialul fenomen de la Antena 1. În plus, tot în curând, în serial se va întoarce Laur, un personaj misterios din trecutul Liei.

ADVERTISEMENT

Personajul complex revine în viața ei și a celorlalte persoane din familia Liei. Este vorba de actorul Romeo Visca, pe care îl știți din rolul lui Vălicu din serialul Adela. Actorul face un alt rol interesant, negativ la debutul serialului de la Antena 1, care va ține telespectatorii în fața ecranelor.

ADVERTISEMENT