News

Marian Șefu, fost primar în Teleorman, a fugit din spital. Este infectat cu COVID-19. Video

17.10.2020 | 10:56
Marian Sefu fost primar in Teleorman a fugit din spital Este infectat cu COVID19 Video
ADVERTISEMENT

Marian Șefu, fost primar în Teleorman, a fugit din spital. Acesta a fost internat după ce testul de coronavirus a ieșit pozitiv. Nu i-a convenit prea mult însă rezultatul, drept pentru care edilul care a condus comuna Scrioștea, a decis să plece din unitatea medicală.

Culmea, personalul din spital a încercat să-l oprească, dar nu a avut nicio șansă. Conform medicilor, acesta a devenit foarte violent. Întreaga scenă a fost filmată.

ADVERTISEMENT

De remarcat că bărbatul a fugit în urmă cu două zile din Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede. Mai întâi de toate a pus în scenă un adevărat scandal.

Fost primar în Teleorman, fugar din spital

Personalul medical a filmat momentul în care acesta lovește în mod repetat ușa secției unde era internat. Mai mult de atât, în clipul video publicat de Cronica de Teleorman se aude cum Marian Şefu țipă la asistenții medicali.

ADVERTISEMENT

De asemenea, se vede foarte bine cum fostul edil lovește cu pumnii şi cu picioarele în uşa secţiei, ușă care este ținută cu greu de angajații spitalului.

În cele din urmă, fostul primar ar fi reuşit să treacă de asistente şi a părăsit spitalul. Conform Poliţiei din Teleorman, deocamdată, nu există un dosar penal deschis pe numele lui Marian Şefu.

ADVERTISEMENT

Acesta ar putea fi însă acuzat pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Interesant este că reprezentanții IPJ Teleorman au declarat pentru Mediafax că bărbatul nu a fugit din spital, ci a fost externat la cerere.

Vă reamintim că legea carantinării arată că o persoană căreia i s-a dispus internarea, trebuie să rămână 48 de ore în spital, după care se poate adresa instanţei.

ADVERTISEMENT

În aceste cazuri, judecarea cererilor se face de urgenţă, în termen de cel mult 48 de ore. Instanţa poate amâna pronunţarea cu cel mult 24 de ore, iar redactarea hotărârii se face în aceeaşi zi

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: