News

Marian Vanghelie face declarații halucinante despre cazul Caracal: ”Peste 100 de persoane, îngropate în curtea lui Dincă”

10.08.2019 | 15:41
Marian Vanghelie face declaratii halucinante despre cazul Caracal Peste 100 de persoane ingropate in curtea lui Dinca

Cazul crimelor de la Caracal nu pare să se încheie prea curând. Numeroase persoane politice, foști polițiști criminaliști sau foști directori ale unor institute și-au spus punctul de vedere legat de criminalul celor două adolescente. Marian Vanghelie a făcut seara trecută declarații halucinante despre Gheorghe Dincă. 

Ce crede Marian Vanghelie despre cazul de la Caracal

Marian Vanghelie a vorbit aseară într-o intervenție telefonică despre cazul de la Caracal . Fostul primar al sectorului 5 a declarat că în casa criminalului celor două adolescente se află peste 100 de victime. „Să știți că acolo, în casă, sunt peste 100 de oameni morți. Să se sape bine în casă, sub betoane, și să se caute. Veți afla în perioada următoare cum și câți copii au fost trimiși la prostituție în străinătate.”, a declarat politicianul, potrivit dcnews.ro.

Fostul primar a mai spus că se încearcă mușamalizarea crimelor lui Gheorghe Dincă fiind implicate mai multe clanuri interlope. Potrivit ultimelor dezvăluiri, răspunderea în acest caz s-ar putea extinde asupra tuturor celor care au condus ministerul de Interne în ultimii 10 ani, printre aceștia numărându-se Petre Tobă, Maior și Coldea.

Petre Tobă, a lui Maior și Coldea sunt implicați în cazul de la Caracal?
Marian Vanghelie spune că Dincă are legătură cu clanurile interlope. Sursa foto: digi24.ro

Marian Vanghelie spune că sunt implicați mulți oameni politici

„Este o implicare atât de mare. Cu cât se încearcă mușamalizarea acestui caz cu atât se vor afla mai multe aspecte. Lucrurile ar trebui să se desfășoare sub o altă formă. A fost declanșată această problemă într-un mod special pentru a pune mâna pe putere în această țară. O să vedeți ce o să apară în perioada următoare. Peste clanurile interlope avem niște Clanuri care au condus țara asta.”,  a mai spus Marian Vanghelie la BI TV.

Moderatoarea emisiunii Sorina Matei l-a mai întrebat pe Marian Vanghelie de unde are aceste informații, iar fostul primar a spus că vor ieși data exacte din tot ceea ce a spus. „Îmi miroase faptul că declanșarea acestei probleme este o altă fază de genul cum s-a întâmplat cu moartea copiilor de la discotecă. Dacă înțelegeți ce vreau să spun. Oamenii aceștia sunt dispuși să facă orice, să omoare copii pentru a pune mâna pe putere în țara asta. Și nu mă refer la clasa politică, ci mă refer la cei care au încercat să conducă clasa politică și au nenorocit-o”. a mai declarat Marian Vanghelie.

Tags: