News

Marian Vanghelie, dat în judecată de fostul deputat Bogdan Diaconu. Totul a pornit de la scandalul cu Oana Mizil

Scandalul dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil se va termina, totuși, la tribunal. Fostul deputat Bogdan Diaconu, bănuit că ar fi fost elementul declanșator al conflictului, l-a dat în judecată pe fostul primar.
18.11.2021 | 14:36
Marian Vanghelie dat in judecata de fostul deputat Bogdan Diaconu Totul a pornit de la scandalul cu Oana Mizil
Conflictul dintre Marian Vanghelie și Bogdan Diaconu a ajuns la tribunal
ADVERTISEMENT

Probleme noi pentru Marian Vanghelie, după ce – în luna iulie a acestui an –  iubita lui, Oana Mizil, a cerut un ordin de protecție împotriva lui, pe motiv că a agresat-o. Dacă între cei doi îndrăgostiți lucrurile s-au rezolvat rapid, cel care a rămas cu imaginea afectată este Bogdan Diaconu, fostul șef al Partidului România Unită și omul despre care presa a scris că ar fi declanșat criza de gelozie a fostului edil.

FANATIK a aflat că, în urmă cu câteva săptămâni, Bogdan Diaconu l-a dat în judecată pe Marian Vanghelie, într-un proces ce are ca obiect ”acțiune în răspundere delictuală”. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București la sfârșitul lunii trecute, așa că primul termen nu a fost încă fixat de magistrați.

ADVERTISEMENT

Ce a declanșat conflictul în familia lui Marian Vanghelie

Supărarea lui Bogdan Diaconu nu este greu de ghicit de unde provine. Fostul deputat a fost jignit de către Marian Vanghelie, după ce în presă au apărut informații că motivul pentru care ex-PSD-istul și-a lovit iubita a fost legat de anumite mesaje pe care le-ar fi schimbat Oana și Bogdan.

Potrivit relatărilor presei, Vanghelie ar fi găsit ”dovezile” în telefonul partenerei de viață și într-un acces de gelozie ar fi lovit-o pe aceasta. Femeia a sunat la 112, a fost dusă la spital, iar câteva ore mai târziu a cerut un ordin de protecție împotriva lui Vanghelie. Ce-i drept, a doua zi l-a și retras.

ADVERTISEMENT

Marian Vanghelie a admis că a fost ”puțin violent” cu Oana Mizil, însă a dat vina pe problemele pe care le are cu DNA. Nu a recunoscut însă că scandalul ar avea vreo legătură cu Bogdan Diaconu și, pentru a demonstra acest lucru, l-a făcut pur și simplu praf pe fostul parlamentar.

Marian Vanghelie: ”Dacă o prind pe nevastă-mea cu așa ceva plec de acasă, iar pe ea o arunc în mare!”

”Nu este adevărat că i-a trimis mesaje Oanei. Eu, dacă o prind pe nevastă-mea cu așa ceva, îmi fac bagajele și plec de acasă, iar pe ea o arunc în mare. Diaconu e alcoolic, nu știe de el, da păi să îi trimită mesaje Oanei… El ziua doarme, pentru că noaptea are treabă.

ADVERTISEMENT

Eu nu am meci cu p@&@%*rii. Eu sunt la mare acum cu soția, cu fetița. Vreți să vă trimit o poză să vedeți? Asta este, într-un cuplu te mai cerți la două-trei luni. Ce, dumneavoastră nu vă certați cu partenerul? Trăim într-o lume de nebuni. Dumneavoastră știți că ăla e p@&@%*r?

Asta cu mesajele este o glumă băgată de unii și știu de cine, dar nu vreau să vorbesc. Lui Diaconu îi plac bărbații, dar face acest lucru cu femeile, în public, să nu se afle adevărul că lui nu îi plac femeile. Eu mai sunt un pic nervos, am momente, dar sunt un bărbat normal la cap”, este declarația lui Vanghelie despre Bogdan Diaconu care l-a determinat, probabil, pe fostul parlamentar să-și caute dreptatea în justiție.

ADVERTISEMENT

Oana Mizil recunoaște doar ”o mică altercație cu soțul”

Oana Mizil nu a comentat nimic despre mesajele buclucașe și s-a limitat să spună că a avut doar ”o mică altercație cu soțul”. Ea a susținut că a ajuns la spital din cauza problemelor cu cortizonul, pe fond nervos, și că ordinul de protecție a fost mai mult să-l sperie pe Vanghelie.

”Nu, nu, nu am fost lovită cu putere, m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit, ăsta a fost singurul moment. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut”, a declarat la vremea respectivă Oana Mizil.

La rândul lui, Bogdan Diaconu a negat un posibil flirt cu Oana Mizil și a dezvăluit că abia s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, drept urmare nu are dispoziția neceasară pentru o altă aventură. Și totuși, în încercarea de a-și apăra onoarea, Diaconu l-a chemat pe Vanghelie în fața judecătorilor.

ADVERTISEMENT