News

Vanghelie, scandal cu un protestatar la Curtea de Apel. „Dacă instituțiile nu fac nimic, mă duc după el și-l iau la bătaie”

Marian Vanghelie a fost protagonistul unui scandal, chiar în fața Curții de Apel. Fostul primar a acuzat chiar că a fost lovit de un protestatar și că va depune plângere penală împotriva lui.
16.11.2021 | 19:03
Vanghelie scandal cu un protestatar la Curtea de Apel Daca institutiile nu fac nimic ma duc dupa el sil iau la bataie
Marian Vanghelie, scandal și înjurături cu un protestatar, în fața Curții de Apel. Sursa foto: Colaj Fanatik capturi video Facebook
ADVERTISEMENT

Marian Vanghelie a fost implicat într-un nou scandal, chiar în timp ce se afla la Curtea de Apel din București, la primul termen într-un dosar pe numele său.

Acolo îl aștepta cunoscutul protestatar Marian Ceaușescu, iar de aici până la înjurături și chiar agresiuni fizice a fost doar un pas.

ADVERTISEMENT

”Stai pușcăriașule cuminte. Dă mă banii înapoi pe care i-ai furat, mă! Borfașu, Vanghelie, un escroc, da, mă, banii înapoi, mă, borfașule mă. Pune-ți mă masca borfașule”, spunea protestatarul, care a transmis totul pe pagina sa de Facebook.

„Pleacă că te bat”, se aude cum spune pe filmare Marian Vanghelie, după ce lovește camera de filmat a protestatarului.

ADVERTISEMENT

Marian Vanghelie, scandal și înjurături cu un protestatar

Acesta a susținut că Marian Ceaușescu l-a lovit cu piciorul, moment în care a răbufnit și a reacționat. De asemenea, el a solicitat ajutorul unui jandarm de la Curtea de Apel pentru a putea scăpa de protestatar.

”Este inadmisibil ce se întâmplă, acest individ urmărește politicieni, se duce la ei acasă și își permite să facă ce vrea.

ADVERTISEMENT

M-a filmat, a venit pe la spate, mi-a dat un picior și atunci m-am întors și am luat atitudine.

Care este soluția când cineva te lovește pe la spate. Nu era niciun polițist, decât înăuntru, este inadmisibil așa ceva!

Îmi cer scuze, era dimineață și nu am mai putut să rezist când mi-a dat cu piciorul, nu este normal ce am făcut, dar și Dumnezeu iartă” a spus Marian Vanghelie la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Marian Vanghelie: Dacă instituțiile nu fac nimic, o să îl bat eu

Totodată, fostul edil a transmis că este decis să facă plângere penală împotriva protestatarului. Mai mult decât atât, a amenințat că îl va pune el la punct pe protestatar, în cazul în care instituții statului nu o vor face.

“Eu am să fac o plângere penală. Dacă instituțiile statului nu fac nimic, mă duc și eu după el pe la instituțiile unde se duce și-l iau la bătaie, să nu mai ia el la bătaie oamenii și avocații”, a precizat Marian Vanghelie la Realitatea Plus.

După această intervenție a fostului edil, protestatarul s-a apărat pe rețelele de socializare și a transmis că nu l-a lovit, așa cum susținea Marian Vanghelie.

„Este o minciună. Dacă are dovezi în acest sens îl îndrum să facă plângere penală. El m-a scuipat și amenințat la intrarea în Curtea de Apel București”, a scris protestatarul Marian Ceaușescu.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care...
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Rezultate admitere liceu 2024. Repartizarea computerizată, publicată azi
Rezultate admitere liceu 2024. Repartizarea computerizată, publicată azi
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec....
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini
Al Bano dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Romina Power, la împlinirea vârstei...
Al Bano dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Romina Power, la împlinirea vârstei de 80 de ani: „O spun în premieră: problema a fost marijuana„
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata...
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Mihai Trăistariu a dat de belea cu apartamentele de la mare. ''Era un...
Mihai Trăistariu a dat de belea cu apartamentele de la mare. ''Era un cuplu de swingeri, mi-au propus, dar eu nu am avut curajul, mi-e rușine să fac așa ceva''
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București...
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București care s-a îmbrăcat ca o femeie în fața studenților. „Cum să te prezinți în halul ăsta?”