News

Vanghelie, scandal cu un protestatar la Curtea de Apel. „Dacă instituțiile nu fac nimic, mă duc după el și-l iau la bătaie”

Marian Vanghelie a fost protagonistul unui scandal, chiar în fața Curții de Apel. Fostul primar a acuzat chiar că a fost lovit de un protestatar și că va depune plângere penală împotriva lui.
16.11.2021 | 19:03
Vanghelie scandal cu un protestatar la Curtea de Apel Daca institutiile nu fac nimic ma duc dupa el sil iau la bataie
Marian Vanghelie, scandal și înjurături cu un protestatar, în fața Curții de Apel. Sursa foto: Colaj Fanatik capturi video Facebook
ADVERTISEMENT

Marian Vanghelie a fost implicat într-un nou scandal, chiar în timp ce se afla la Curtea de Apel din București, la primul termen într-un dosar pe numele său.

Acolo îl aștepta cunoscutul protestatar Marian Ceaușescu, iar de aici până la înjurături și chiar agresiuni fizice a fost doar un pas.

ADVERTISEMENT

”Stai pușcăriașule cuminte. Dă mă banii înapoi pe care i-ai furat, mă! Borfașu, Vanghelie, un escroc, da, mă, banii înapoi, mă, borfașule mă. Pune-ți mă masca borfașule”, spunea protestatarul, care a transmis totul pe pagina sa de Facebook.

„Pleacă că te bat”, se aude cum spune pe filmare Marian Vanghelie, după ce lovește camera de filmat a protestatarului.

ADVERTISEMENT

Marian Vanghelie, scandal și înjurături cu un protestatar

Acesta a susținut că Marian Ceaușescu l-a lovit cu piciorul, moment în care a răbufnit și a reacționat. De asemenea, el a solicitat ajutorul unui jandarm de la Curtea de Apel pentru a putea scăpa de protestatar.

”Este inadmisibil ce se întâmplă, acest individ urmărește politicieni, se duce la ei acasă și își permite să facă ce vrea.

ADVERTISEMENT

M-a filmat, a venit pe la spate, mi-a dat un picior și atunci m-am întors și am luat atitudine.

Care este soluția când cineva te lovește pe la spate. Nu era niciun polițist, decât înăuntru, este inadmisibil așa ceva!

Îmi cer scuze, era dimineață și nu am mai putut să rezist când mi-a dat cu piciorul, nu este normal ce am făcut, dar și Dumnezeu iartă” a spus Marian Vanghelie la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Marian Vanghelie: Dacă instituțiile nu fac nimic, o să îl bat eu

Totodată, fostul edil a transmis că este decis să facă plângere penală împotriva protestatarului. Mai mult decât atât, a amenințat că îl va pune el la punct pe protestatar, în cazul în care instituții statului nu o vor face.

ADVERTISEMENT

“Eu am să fac o plângere penală. Dacă instituțiile statului nu fac nimic, mă duc și eu după el pe la instituțiile unde se duce și-l iau la bătaie, să nu mai ia el la bătaie oamenii și avocații”, a precizat Marian Vanghelie la Realitatea Plus.

După această intervenție a fostului edil, protestatarul s-a apărat pe rețelele de socializare și a transmis că nu l-a lovit, așa cum susținea Marian Vanghelie.

„Este o minciună. Dacă are dovezi în acest sens îl îndrum să facă plângere penală. El m-a scuipat și amenințat la intrarea în Curtea de Apel București”, a scris protestatarul Marian Ceaușescu.