Life

Marian Vanghelie și Oana Mizil, surprinși împreună după scandalul din iulie. Unde au ales cei doi să petreacă o scurtă vacanță

Marian Vanghelie și Oana Mizil au fost surprinși împreună după scandalul de luna trecută. Cei doi au plecat în vacanță.
24.08.2021 | 13:07
Marian Vanghelie si Oana Mizil surprinsi impreuna dupa scandalul din iulie Unde au ales cei doi sa petreaca o scurta vacanta
ADVERTISEMENT

Marian Vanghelie și Oana Mizil au fost surprinși împreună după scandalul din iulie. După ce și-ar fi bătut partenera de viață, aceasta ar fi cerut un ordin de restricție pe numele lui.

Fostul Primar al Sectorului 5 din Capitală pare că s-a împăcat cu partenera pe care ar fi agresat-o luna trecută. Cei doi au plecat la mare, dar nu singuri, ci însoțiți de fetiță și de mama Oanei Mizil.

ADVERTISEMENT

Marian Vanghelie și Oana Mizil, surprinși împreună după scandalul din iulie. Unde au ales cei doi să petreacă o scurtă vacanță

Marian Vanghelie și Oana Mizil au fost surprins împreună după presupusa bătaie din luna iulie. Fostul edil al Sectorului 5 a plecat la mare cu iubita lui, dar nu au fost singuri.

Alături de cei doi au venit și fetița, dar și mama Oanei. Cei doi nu par foarte apropiați, dar schimbă câteva replici, după cum se poate vedea în imaginile surprinse de WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Deși vorbesc unul cu celălalt, nu au existat gesturi specifice unui cuplu între ei. La un moment dat, fostul edil s-a îndepărtat de Oana Mizil pentru a vorbi la telefon.

După aceea, Marian Vanghelie s-a întâlnit cu câteva persoane cunoscute și toți s-au așezat la masă, unde au băut câte o cafea. În apropiere se afla și șezlongul iubitei lui, iar cei doi nu par afectați de scandalul care a apărut în presă luna trecută.

ADVERTISEMENT

De altfel, la finalul lunii iulie, Vanghelie a ținut să precizeze că are de gând să meargă cu partenera lui la mare.

Oana Mizil a ajuns la spital la finalul lunii iulie

Oana Mizil a ajuns la spital pe 24 iulie 2021, după ce ar fi fost agresată de Marian Vanghelie. La câteva zile după presupusul incident, soția fostului primar a reacționat și a susținut că nu a existat nicio bătaie.

ADVERTISEMENT

Marian Vanghelie ar fi avut o reacție nervoasă, după care și-ar fi îmbrâncit soția, lucru care a făcut-o să aibă un atac de panică, după cum a relatat chiar ea.

Documentele de externare din spital redau faptul că Oana Mizil a avut un atac de panică și tensiunea foarte mare, potrivit declarațiilor ei.

„Deci nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut.

Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare”, a precizat Oana Mizil la Antena 3.

De asemenea, femeia a mai spus că a fost șocată să vadă ce s-a scris în presă, și anume că soțul ar fi bătut-o, iar ea ar fi cerut ordin de restricție.

„Nu, nu m-a lovit. A fost o mare exagerare din partea presei. De două zile stau și mă uit și mă minunez (…)

În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT