Mariana Câmpeanu, dusă de urgenţă la spital. Ponta: “A făcut un accident vascular”

Răzvan Scarlat   
în Nicio categorie
24/02/2014, 13:25
Mariana Câmpeanu, dusă de urgenţă la spital. Ponta: “A făcut un accident vascular”

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a fost dusă de urgenţă la spital, luni, din cauza unei crize cardiace. Potrivit România TV, ministrul ar fi avut probleme cu tensiunea şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Medicii de la Spitalul Universitar au efectuat o serie de teste şi au descoperit că Mariana Câmpeanu avea o tensiune arterială foarte ridicată. Ministrului Muncii i s-au recomandat şapte zile de repaus total.

Mariana Câmpeanu s-ar fi simţit rău şi în cursul zilelor trecute, însă a preferat să nu meargă la spital în timpul weekendului, însă agravarea situaţiei ei a dus la transportarea ei de urgenţă la spital.

“Mi-a spus că a făcut sîmbătă un accident vascular”, a declarat prim-ministrul Victor Ponta referindu-se la discuţie pe care a avut-o cu Câmpeanu în cursul dimineţii de luni.

Ponta a infirmat speculaţiile legate de faptul că ministrul Mariana Câmpeanu ar putea să-şi păstreze portofoliul de la Muncă în pofida unei eventuale retrageri a PNL din Executiv. “Am o părere foarte bună despre doamna Câmpeanu, dar nu se pune problema să rămînă ministru într-un guvern din care PNL şi-a retras miniştrii”, a adăugat Ponta.

Incidentul survine în contextul unui scandal în care ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, este acuzată că i-a acordat soţului cel mai grav grad de handicap şi pensie de invalid, deşi acesta este sănătos, poate umbla, merge ca un om normal.

Închide ×