News

Mariana Ciucă, sora Aurei Ion, fata care a murit în accidentul aviatic din Munții Apuseni, își cere iertare public pentru cazul Caracal: „Procurorii au început să distrugă probe din dosar”

29.07.2019 | 08:50
Mariana Ciuca sora Aurei Ion fata care a murit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni isi cere iertare public pentru cazul Caracal Procurorii au inceput sa distruga probe din dosar
Sora Aurei Ion a postat un mesaj extrem de dur pe Facebook după cazul Caracal. Sursa foto: B1 TV

Mariana Ciucă, sora Aurei Ion, tânăra care a murit în accidentul aviatic din Munții Apuseni care a avut loc în iarna anului 2014, a scris un mesaj emoționant și plin de revoltă pe pagina ei de Facebook după teribilele crime din Caracal. Tânăra care a creat o fundație în memoria surorii sale face acuzații extrem de grave la adresa procurorilor militari din România și îi cere iertare politologului Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, pentru că nu a reușit să învingă corupția din țară cu demersurile sale.

Sora Aurei Ion face acuzații devastatoare după cazul Caracal

Mariana lansează, totodată, o serie de acuzații la adresa procurorilor în cazul morții surorii sale. Aceasta spune că procurorii militari au falsificat și au distrus probe în dosarul accidentului din Munții Apuseni. A angajat chiar și un expert aviatic pentru a începe un demers pe propriile ei costuri ca să afle adevărul despre moartea Aurei Ion, însă cel pe care l-a contractat a țepuit-o.

Mariana merge atât de departe cu acuzațiile încât nu îl menajează nici pe părintele SMURD, Raed Arafat, care ar fi denigrat-o pe avocata familiei Ion, Laura Beleca, singura persoană care mai luptă alături de Mariana de câțiva ani încoace.

ÎMI CER IERTARE DOMNULE CUMPĂNAȘU!Domnule Cumpanașu, îmi cer iertare pentru că nu am reușit să înving sistemul…

Gepostet von Mariana Ciuca am Sonntag, 28. Juli 2019

Mariana susține că procurorii au distrus probe din dosar și au falsificat după bunul plac

„Domnule Cumpănașu, îmi cer iertare pentru că nu am reușit să înving sistemul corupt din România! La data de 20 ianuarie 2014 sora mea, Aura Ion, murea înghețată, după ce aeronava cu care se deplasa s-a prăbușit în Munții Apuseni. Autoritățile nu i-au localizat: STS-112, Romatsa, SRI. MApN-ul nu a vrut să ridice pentru misiune elicopterul Puma Socat. Am avut aceeași reacție pe care o aveți dumneavoastră acum: cine este vinovat să plătească!”, își începe Mariana mesajul pe Facebook.

„M-am implicat în dosarul anchetei penale, dar procurorii militari au început să distrugă și să falsifice probe din dosar, au refuzat să administreze probe relevante solicitate – de exemplu expertiza pentru localizare STS, iar acolo unde nu au avut ce să facă au interpretat după bunul plac. În final, pentru STS-112, SRI, Smurd și MApN au emis o soluție de clasare deși toate aspectele invocate de noi se încadrează la siguranța națională a României. Concluzia: Romania este condusă de un grup mafiot”, mai scrie sora Aurei Ion.