Life

Mariana Cojocaru a avut un mariaj cumplit. Prin ce chin a trecut celebrul astrolog imediat după nuntă

30.03.2021 | 20:03
Mariana Cojocaru a avut un mariaj cumplit Prin ce chin a trecut celebrul astrolog imediat dupa nunta
ADVERTISEMENT

Mariana Cojocaru este una dintre cele mai cunoscute cititoare în stele, însă viața ei nu a fost lipsită de probleme. Vedeta a trecut printr-un mariaj cumplit, dezvăluind că a trecut prin clipe groaznice din partea soțului, la numai o zi după nuntă. 

Cunoscutul astrolog s-a căsătorit de la o vârstă foarte fragedă din cauza unor presiuni din familie, mariajul ei fiind marcat de violențe și momente dureroase din partea celui care îi devenise soț. Vedeta a fost agresată fizic imediat după nuntă, dar nu a divorțat pentru că la mijloc era un copil.

ADVERTISEMENT

A îndurat multe din partea bărbatului, fără ca familia să știe prin ce chinuri trecea. Mariana Cojocaru a trecut prin multe violențe fizice, însă în cele din urmă relația a devenit una de formă și au luat-o pe drumuri separate, cu ajutorul oamenilor legii.

Mariana Cojocaru, căsnicie de coșmar. Prin ce a trecut vedeta

„Cu soțul meu m-am căsătorit sub presiune. El era la școala de piloți de aviație de la Boboc. Eu eram în clasa a 12-a. Ne-am căsătorit peste noapte, fără să ne iubim foarte tare, dar eu nu-mi doream.

ADVERTISEMENT

Pe fetiță am născut-o la 21 de ani, m-au ajutat foarte mult părinții mei. Problemele au fost de-a doua zi după nuntă, dar am vrut să-mi văd fata mare și asta e. Sunt multe femei care fac lucru ăsta.

Eu preferam să nu comunic ca să nu mă cert cu el. A fost violent de-a doua zi după nuntă. A rupt cămașa de mire, eu am cumpărat-o de la Brăila, se găsea foarte greu. A zis că l-am îmbrăcat ca pe un papițoi la nuntă. 

ADVERTISEMENT

Mi-a și părut rău că am umblat atât de mult ca să fac rost de cămașa aia. Sunt oameni care nu merită, dar asta e. Pe urmă mi-a fost rușine să spun părinților de problemele din casă. Tatăl meu nu l-a vrut nicio secundă. 

Relația era una de formă. La un moment dat am fost fiecare cu dormitorul lui. Știi cum îmi spunea «norocul tău că ai avut simțul umorului că altfel te omoram»”, a mărturisit Mariana Cojocaru în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1.

ADVERTISEMENT