Life

Mariana Cojocaru, despre schimbările aduse de eclipsa de soare din 10 iunie. Care sunt zodiile afectate

Mariana Cojocaru, unul dintre cei mai apreciați astrologi români, vorbește despre eclipsa de soare de joi, 10 iunie. Cititorul în stele anunță transformări remarcabile datorită acestui fenomen astrologic.
10.06.2021 | 15:34
Mariana Cojocaru despre schimbarile aduse de eclipsa de soare din 10 iunie Care sunt zodiile afectate
ADVERTISEMENT

Se anunță schimbări majore, dar și decizii greu de luat în ceea ce privește partea profesională și cea sentimentală. Sunt vizate mai multe zodii, Gemenii și Săgetătorii fiind principalele afectate de această eclipsă.

De asemenea, în plan secundar sunt vizate Fecioarele și Peștii. Astrologul Mariana Cojocaru mai transmite că fenomenul pune mare accent pe partea de sănătate.

ADVERTISEMENT

Așadar, există un risc ridicat de accidente, incidente, dispute și certuri, asta pentru că unii oameni vor să tranșeze subiecte foarte importante de viață.

Mariana Cojocaru, dezvăluiri despre eclipsa de soare din 10 iunie

În altă ordine de idei, Mariana Cojocaru mai spune că oamenii nu vor știi care este cea mai bună decizie pentru ei, cea care să-i ajute să iasă din impas sau dintr-o situație neplăcută.

ADVERTISEMENT

Din fericire, eclipsa de soare din 10 iunie anunță și câteva vești bune. Concret, persoanele care reușesc să gândească înainte de a spune lucrurilor pe nume vor fi avantajate.

„Cei care știu să fie foarte diplomați – pentru că Mercur retrograd ține de blocaje de comunicare – cei care știu să gândească înainte să scoată porumbelul pe gură vor fi avantajați. 

ADVERTISEMENT

Cei care nu vor știi să facă lucrul acesta, putem fi martori la dispute care să scape de sub control, rupturii, cu dualitatea sentimentală, trădări, certuri, divorțuri”, a spus astrologul într-o emisiune de la Antena 3.

Mercur retrograd pe 10 iunie. Cristina Demetrescu anunță probleme

Potrivit unui alt astrolog, eclipsa de soare de joi, 10 iunie, este însoțită de un alt eveniment. Este vorba de Mercur retrograd care vine cu numeroase probleme, decepții, confuzii, stres, tensiuni și amânări.

ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu este de părere că în această zi comunicarea nu va fi eficientă, fiind vorba de o perioadă în care se vorbește extrem de mult, dar se realizează foarte puține lucruri.

Luna, Soarele, destinul și Mercur sunt într-o conjuncție perfectă, lucru care aduce foarte multe situații neplăcute, asta pentru că Mercur este retrograd până pe 22 iunie.

În toată această perioadă se îngreunează comunicarea directă, dar se favorizează minciuna, furtul și falsurile, mai spune Cristina Demetrescu, care anunță lipsă de concentrare, neînțelegeri și amânări ale unor examene.

ADVERTISEMENT