Life

Mariana Cojocaru dezvăluie ce zodii dau lovitura în luna mai. Avertisment pentru Raci și Pești

Marian Cojocaru a dezvăluit horoscopul lunii mai. Ce zodii dau lovitura și ce nativi au primit avertismente de la celebrul astrolog.
09.05.2023 | 18:11
Mariana Cojocaru dezvaluie ce zodii dau lovitura in luna mai Avertisment pentru Raci si Pesti
Mariana Cojocaru a dezvăluit horoscopul lunii mai. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horoscopul lunii mai, dezvăluit de Mariana Cojocaru. Această perioadă se anunță a fi una plină de evenimente, încărcată de provocări și aspecte karmice pentru o parte dintre nativi, conform celebrului astrolog.

Previziunile astrale ale lunii mai, dezvăluite de Mariana Cojocaru. Racii trebuie să fie atenți

Mariana Cojocaru a spus ce se întâmplă cu nativii până la finalul lunii mai. Berbecii ori nu văd, ori pretind că nu observă anumite detalii care țin fie de partea emoțională, afectivă, fie de carieră sau sănătate.

ADVERTISEMENT

Astfel că, dacă nu reușesc să înțeleagă ce se petrece cu ei, ar putea ajunge să se confrunte cu mari tulburări. Astrologul îi sfătuiește să rămână sinceri și să accepte adevărul așa cum este el, deși poate fi dificil.

Taurii se împart luna aceasta în două categorii. Aceia care au trecut nepătat din punct de vedere moral și știu că fac totul corect, vor avea un parcurs lent. În schimb, aceea care poartă un bagaj emoțional, chiar și karmic, au de luat decizii importante.

ADVERTISEMENT

Gemenii se vor confrunta cu provocări, pot fi de natură profesională sau care țin de sănătate, căci acolo este cea mai mare presiune. Nativii sunt nevoiți să-și analizeze parcursul și să vadă de ce nu evoluează în anumite domenii.

În mai, reprezentanții acestei zodii se confruntă cu dușmani, unii chiar invizibili, care încearcă să le creeze probleme și amăgiri. Totuși, adesea, sunt veseli fără un motiv întemeiat și iau lucrurile exact așa cum se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Racii au parte de o întâlnire neașteptată care le schimbă complet starea și îi face mai visători. Dar după ce starea le trece, ar putea reveni brusc cu picioarele pe pământ. Nativii o să ajungă în tot felul de situații care o să le dea de gândit și o să fie nevoiți să ia o decizie importantă.

Poate fi vorba despre o schimbare în carieră sau colaborări. Își doresc ceva nou, dar nu știu cum să ajungă în acel punct. Astrologul le recomandă să deschidă bine ochii, pentru că pot păși pe un teren nesigur.

ADVERTISEMENT

Leii pot fi trădați

Leii se află pe două tărâmuri în luna mai, conform horoscopului dezvăluit de Mariana Cojocaru. Pe de o parte, în viața lor intervine o apropiere față de cineva sau ceva. Dar, de asemenea, nativii pot fi trădați în această perioadă, astfel că trebuie să fie foarte atenți.

Fecioarele au parte de blocaje în evoluție, motiv pentru care trebuie să analizeze foarte bine ceea se întâmplă. Nativii sunt sfătuiți să fie mai asumați în anumite privințe ce țin de viața lor socială și să o lase mai moale cu critica.

Balanețele au cumpene pe partea sentimentală. Nu știu cum să catalogheze anumite sentimente sau dacă să încheie o relație. Trebuie să aleagă dacă merită sau nu să continue pe un drum deja început în trecut.

Scorpionii care au karma pozitivă vor fi fericiți și se vor simți puri în luna mai, spune Mariana Cojocaru. Cei cu karma negativă, au de suferit și dau socoteală pentru păcatele trecutului. Ei trebuie să înțeleagă ce este necesar să schimbe la propria persoană.

Săgetătorii se luptă cu sentimente ce țin de relațiile cu cei dragi. Însă primesc și răspunsuri pe care le așteptau de mult. Să fie atenți ca nu cumva să se implice în anumite situații care nu li se potrivesc, de fapt.

Capricornii vor fi provocați în această perioadă. Se poate să iasă la iveală probleme din trecut, aspecte care s-au întâmplat chiar și cu 3-4 ani în urmă. Astfel, nativii sunt nevoiți să învețe că orice li se întoarce în viață la un moment dat.

Pentru Vărsători a venit momentul adevărului. Au de făcut o alegere importantă care le poate schimba viața. Sunt atenți la tot ce e nou și adevărați deschizători de drumuri, dar să nu cumva să pășească pe o cărare ce duce spre o fundătură.

Mariana Cojocaru a dezvăluit, pentru antena3.ro, că în luna mai, Peștii caută în exterior vinovați pentru problemele lor. Prin urmare, și ei au de învățat o lecție, aceea că nu sunt singuri în lume și tot ce fac contează într-un fel sau altul.

ADVERTISEMENT