Life

Mariana Cojocaru dezvăluie zodiile care au noroc la bani. Vești bune pentru Pești

Mariana Cojocaru a consultat astrele și a aflat cum se desfășoară lucrurile din punct de vedere financiar în perioada următoare și cine are parte de bani.
23.07.2022 | 15:44
Mariana Cojocaru dezvaluie zodiile care au noroc la bani Vesti bune pentru Pesti
Horoscop financiar realizat de Mariana Cojocaru pentru toate zodiile. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii Income, de la Antena 3, unde renumitul astrolog a subliniat că nativilor Gemeni li se închid unele uși, dar se deschid altele noi.

Horoscop financiar realizat de Mariana Cojocaru pentru toate zodiile

Berbec

Se anunță momente delicate, dificile care te fac să te gândești serios la cum te descurci mâine. Te numeri printre cei care au spirit de afaceri perioada asta.

ADVERTISEMENT

Taur

Perioadă cu multe extreme. Poți avea un succes deosebit, ca apoi să suferi un declin sau o pierdere majoră de bani. Mare atenție cu cine colaborezi.

Gemeni

Astrele anunță schimbări. Viața îți închide o ușă, dar deschide alta nouă. Începi multe lucruri, dar îți pierzi repede interesul și riști să irosești multe obiective și chestiuni importante.

ADVERTISEMENT

Rac

Perioadă marcată de Lilith, adică lucrurile sunt cu dus și întors. Mare atenție la sănătate, riști să investești ceva bani în analize. Per total, te poți considera norocos.

Leu

Se pare că ești pe cont propriu. Gândește-te de două ori înainte de a face o mișcare, dacă nu vrei să intri în parteneriate în care pierzi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Stai mult în cumpănă pentru că ești o zodie duală. Te gândești cum să drămuiești banul, dar și cum să iei cu dreapta și să dai cu stânga, fără asumarea unor riscuri.

Balanță

Te afli în anul Tigrului, partea interesantă fiind legat de feng shui. Această latură trebuie neapărat aplicată indiferent că este vorba de artă, business sau corporație.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Anul acesta este riscant și alunecos, trebuie să te gândești bine înainte de a investi pentru că totul se poate înjumătăți. Riscurile sunt foarte mari.

Săgetător

E cazul să te gândești înainte de a face un pas, vezi dacă merită. Te afli pe un teren alunecos, iar elementul apă stinge elementul foc. Perspectivele trebuie să fie pe termen scurt și imediat. Pot fi probleme financiare.

Capricorn

Te numeri printre persoanele gânditoare la ce merită și cum merită. Nu te poți focusa pe un singur obiectiv. Unele parteneriate se închid anul acesta, iar unele pot fi pierzante.

Vărsător

Stai bine din perspectivă feng shui, ești foarte bine aspectat. Revoluționar prin definiție, nu lași lucrurile nerezolvate. E important să schimbi ceva pentru tine, afacere sau pentru societate.

Pești

După revoltele de la Vărsător, preiei partea frumoasă de tranziție de la vechi la nou. Poți avea momente de sclipiri, de rezolvare a unor lucruri și te gândești dacă merită să cheltui, să investești sau să mai aștepți.

ADVERTISEMENT