Life

Mariana Cojocaru, horoscop pentru săptămâna 20-26 septembrie. Balanțele și Leii, în pericol

19.09.2020 | 20:15
Mariana Cojocaru horoscop pentru saptamana 2026 septembrie Balantele si Leii in pericol
ADVERTISEMENT

Mariana Cojocaru revine cu horoscopul săptămânal, iar veștile nu sunt tocmai bune, mai ales daca vine vorba despre nativii din zodia Leu sau Balanță.

Echinocțiul de toamnă de pe 22 septembrie produce dezechilibre majore în rândul zodiilor și fiecare va avea de suferit, cei mai afectați fiind, însă, Leii și Balanțele.

ADVERTISEMENT

Se anunță o perioadă tumultoasă pentru toate zodiile, iar Echinocțiul de Toamnă, care instalează toamna astronomică în Emisfera Nordică, evidențiază acțiuni surprinzătoare și personalități stranii.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 20-26 septembrie

Berbec

Săptămâna începe sub o conjuncție Marte Retrograd-Lilith, care va influența toate zodiile, chiar dacă se produce în constelația voastră. Veți fi surprinși să remarcați apectele ciudate ale personalității celor din jurul vostru. Fiți atenți deoarece e posibil să se ivească probleme în privința carierei, în contextul familiei sau chiar legat de sănătate.

ADVERTISEMENT

Taur

Echinocțiul de Toamnă vine pe o opoziție cu planetele din Berbec (Marte Retrograd și Lilith care fac aspect de cvintil cu Uranus Retrograd din Taur). Acest aspect va declanșa schimbări majore în viața socio-politică și în cea personală. Este nevoie să acordați atenție maximă carierei, deoarece se anunță o perioadă dificilă.

Gemeni

Conjuncția lui Marte cu Lilith evidențiază faptul că lucrurile pot lua o întorsătură radicală și că pot avea loc efecte devastatoare în privința multor zodii. Acest aspect se aplică și în cazul Săgetătorilor, Fecioarelor și Peștilor pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Rac

Cuadratura Soarelui natal cu Lilith în rezonanță cu Marte Retrograd produce dezechilibre majore și dezastre în viețile nativilor din zodia Rac. Aveți multă grijă, totul va fi accentuat în această perioadă.

Leu

În această săptămână, vei simți puternic influența necruțătoarei Lilith pe toate planurile, așa că fii cu ochii-n patru! Cea mai afectată relație va fi cea de cuplu, deoarece te vei confrunta cu dezechilibre majore și neașteptate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Soarele va părăsi la Echinocțiu constelația voastră și va intra în Balanță. Tesiuni vor fi declanșate pe multe planuri. Se vor ivi probleme contractuale, care pot avea o influență negativă asupra sănătății voastre, așa că fiți prudent pe toate planurile.

Balanță

Soarele va intra pe 22 septembrie în constelația voastră și va marca Echinocțiul de Toamnă. Acest aspect vă va surprinde cu schimbări greu de crezut. În timp ce unii nativi vor simți din plin efectele în plan profesional sau social, ceilalți se vor confrunta cu ipostaze neașteptate în plan emoțional.

Scorpion

Din păcate, săptămâna aduce obstacole și blocaje pe toate planurile pentru nativii din zodia Scorpion. Totuși, astograma fiecărei persoane este principalul element care influențează acești factori.

Săgetător

Karma Negativă este în Săgetător și face cvintil cu Luna din Scorpion, ceea ce anunță o săptămână grea pentru nativii din zodia Săgetător. Veți avea de suferit pe toate planurile și vă veți confrunta cu dezechilibre considerabile.

Capricorn

Veți fi nevoit să faceți față unor chestiuni care țin de justiție, regrete și aspecte ce țin de sănătatea cronică, de trădarea în dragoste și de nemulțumirile de familie. Mai exact, se anunță o săptămână în care nimic nu funcționează conform dorințelor pe care le aveți.

Vărsător

Nu este un secret faptul că nu vă plac schimbările majore și neașteptate, însă, se pare că va trebui să le faceți față în săptămâna următoare. Veți simți aceste efecte mai ales în plan socio-politic.

Pești

Opoziția conjuncției Lilith-Marte Retrograd cu Soarele, care va intra la Echinocțiu în Balanță se axează, în principal, pe credite și datorii, inclusiv când vine vorba de restanțele karmice. În această categorie se vor regăsi membri familie sau colegii de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT