Life

Mariana Cojocaru îți aduce horoscopul lunii octombrie. Cum influențează Luna plină din Berbec toate celelalte zodii

30.09.2020 | 08:21
Mariana Cojocaru iti aduce horoscopul lunii octombrie Cum influenteaza Luna plina din Berbec toate celelalte zodii
ADVERTISEMENT

Octombrie bate la ușă, așa că Mariana Cojocaru vine cu noile sale predicții, în speranța că astfel vei reuși să faci față provocărilor pe care ți le va scoate Universul în cale în această perioadă. Și nu vor fi deloc puține, întrucât Luna plină intră în Berbec, de unde are grijă să influențeze toate celelalte semne zodiacale.

Se anunță schimbări importante în plan profesional și trebuie să le tratezi ca atare. Nu e nevoie să plângi după vechiul loc de muncă, pentru că ai parte de o oportunitate care îți va aduce tot ce nu poți avea în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Indiferent cum arată viața ta acum, Luna plină are grijă să îți amintească pe tot parcursul lunii că tu ești singurul care deține controlul asupra ei. Horoscopul pentru fiecare zodie în parte este oferit de româniatv.net.

Mariana Cojocaru îți spune ce provocări te așteaptă în luna octombrie

Berbec

Cine ești tu, Berbecule? Asta te întrebi și încerci să afli în fiecare zi a lunii octombrie. Cheia e să nu forțezi nota, pentru că răspunsurile vor veni de la sine. Aceste săptămâni sunt cruciale în ceea ce privește dezvoltarea personală, încrederea și claritatea.

ADVERTISEMENT

Taur

Relațiile, joburile, casele și animalele de companie sunt responsabilitățile de care ai grijă să nu uiți în următoarea perioadă. Fii conștient în legătură cu resentimente si comunicări eronate care stau la baza relațiilor personale sau profesionale. Nu de alta, dar cineva încearcă să treacă peste limitele impuse de tine.

Gemeni

Dacă partenerul de viață se simte rău, sunt șanse să intuiești acest lucru înainte să ți se spună un cuvințel. Vestea bună e că realizezi acum cât de bun ești când trebuie să le dai sfaturi celor dragi. Ai grijă, totuși, să nu te obosești cu dramele tuturor.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești agitat și nu știi de ce, dar răspunsul începe cu tine : care parte din tine vrei să se dezvolte mai profund? Artistul interior așteaptă cu nerăbdare să fie scos la lumină, așa că nu mai zăbovi.

Leu

Energiile lui octombrie îți dau un mix interesant de lecții mari de viață cuplate cu un puternic sentiment de conexiune cu lumea din jurul tău. Folosite cu înțelepciune, următoarele săptămâni pot fi, însă, de bun augur, așa că nu te îngrijora.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu trebuie să răspunzi la fiecare mesaj în clipa în care îl primești și nu trebuie să acționezi așa de repede încât să nu ai timp să te gândești la ce spui „da”. Liniștește-te și alege cuvintele cu compasiune. Ascultă-ți vocea rațiunii în timp ce alții se lasă ghidați de impulsuri de moment.

Balanță

Cerurile te încurajează să sapi mai adânc în misiunea ta din această etapă a vieții. Poți fii oricine vrei tu, cu condiția să nu abuzezi de energiile pozitive pe care ți le transmite Universul.

Scorpion

Dacă planurile cad, lasă-le să cadă. Nu merg întotdeauna ca pe roate și trebuie să fii conștient de acest lucru. E momentul să introduci și puțină relaxare în viața ta.

Săgetător

Această lună îți aduce oportunitatea să te dezvolți în moduri noi și interesante, dar ai nevoie de curaj să îți atingi obiectivele pe care ți le impui în această perioadă. Încearcă să amâni puțin acel salt pe care voiai să îl faci.

Capricorn

Fă loc pentru noua energie terminând mai întâi ce ai început în urmă cu câteva zile. Sau măcar încearcă să îți clarifici spațiile mentale și fizice scăpând de lucrurile care te țin agățat în trecut. Lucruri noi te așteaptă imediat după colț, dar încă sunt câteva detalii ici și colo de care trebuie să te ocupi.

Vărsător

Ai așteptat de mult timp să primești asigurarea că lucrurile merg în direcția corectă. Poate că încă nu e totul ca la carte, dar încep să se vadă roadele eforturilor tale. Mergi înainte cu optimism și vei atrage numai energii pozitive.

Pești

Rămâi cu picioarele pe pământ dacă nu vrei să pierzi esența spiritului tău. Cine nu înțelege cât de important este să ai o bună comunicare cu eul tău interior trebuie să dispară. Uneori se impun și măsuri radicale.

ADVERTISEMENT