Life

Mariana Cojocaru îți aduce horoscopul săptămânii 16-22 august! Taurii au probleme de sănătate

15.08.2020 | 18:13
Mariana Cojocaru iti aduce horoscopul saptamanii 1622 august Taurii au probleme de sanatate
ADVERTISEMENT

Mariana Cojocaru îți aduce horoscopul săptămânii 16-22 august, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Taur. Asta pentru că te confrunți cu probleme în sfera profesională și nu reușești să le dai de cap.

Pare că nicio soluție nu te poate scăpa de necaz. Încearcă, totuși să-ți păstrezi calmul și să analizezi cu mare înainte de a lua o decizie. Nu de alta, dar cu o astfel de atitudine nu faci altceva decât să îți înrăutățești situația.

ADVERTISEMENT

Unde mai pui că sănătatea începe să îți joace feste, așa că mergi cât mai repede posibil la medic pentru investigații amănunțite. Dacă nu intervii imediat, există riscul ca boala să se agraveze. Horoscopul este oferit de kfetele.ro.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 16-22 august

Berbec

Săptămâna aceasta se menține alinierea de planete: Lilith conjunct cu Marte, doar că acum va face o cuadratură importantă cu Luna Albă din Rac, iar axa Karmică din Gemeni și Săgetător va face cuadratură cu Neptun Retrograd din Pești. Astfel, se va produce un debut clar al tensiunilor sociale și politice pe Mapamod, ceea ce îți va da viața peste cap. Vei avea parte de evenimente neprevăzute care îți pot produce pagube materiale sau probleme de sănătate.

Taur

În aceste zile, te vei simți încorsetat, va fi vizată atât sănătatea, cât și cariera profesională. Trebuie să știi că vei avea nevoie de sfaturi și protecție, venite în special din partea familiei. Vei fi într-un mare impas în dragoste, dar și în relația cu cei din jur.

Gemeni

Urmează o săptămână de foc, indiferent în ce loc de pe Pământ te afli! Orice se poate întâmpla, deci fii pregătit și pentru eventuale modificări chiar și în cele mai bine conturate planificări, pentru că viitorul se schimbă continuu.

Rac

Vei avea numai bătăi de cap! Nu vei putea să găsești soluții la multitudinea de probleme neînțelese în dragoste, familie, sănătate sau carieră, toate survenite pe fondul Axei Karmice din Gemeni și Săgetător ce va face cuadratură cu Neptun Retrograd din Pești.

Leu

În această săptămână, vei resimți din plin efectele negative ale Maleficii Lilith în ceea ce privește sănătatea, dragostea, profesia, dar și situația financiară (tranzacții, credite). Ar fi bine să dai dovadă de multă prudență!

Fecioară

Soarele tău natal nu lipsește din cuadratura completă pe zodii duble în această săptămână. Vei avea zile de foc! În dragoste vei da piept cu greutăți de netrecut. Nu este o perioadă propice reușitelor, te vei confrunta cu o stare de antipatie și respingere în relația de cuplu.

Balanță

Nu ești în apele tale, trăiești aceste zile în mare tensiune, ceea ce-ți blochează înțelegerea anumitor probleme și soluționarea lor. Astfel, îți va fi afectată negativ relația cu partenerul de viață. Lilith îți poate produce cumpene, dispute ori divorț.

Scorpion

În această săptămână Scorpion-Neptun Retrograd din Pești te bagă în ape tulburi. Astfel, te simți prins într-un labirint existențial în care dorești să găsești calea către lumină. De asemenea, Axa de Destin din Săgetător și Gemeni va pune presiune în a te determina să te înțelegi, pentru a nu avea parte de eșecuri succesive. Vizate sunt cariera, business-ul, sănătatea, relațiile parteneriale, de familie, sentimentale sau de altă natură.

Săgetător

Cuadratura karmică formată de Axa Vieții în Săgetător și Gemeni anunță zile de foc pentru tine, mai ales dacă ai produs un rău conștient sau chiar inconștient semenilor tăi. Jupiter este Retrograd cu Saturn Retrograd- karma taxează, nu uită nimic!…

Capricorn

Nu spune hop, până nu sari! Crezi că ai scăpat de perioada de blocaj, te înșeli amarnic deoarece alinierea de planete din zodia Pești îți va da fiori: coronavirus, crime, dispute aprinse în familie, trădări în cuplu, etc.

Vărsător

Ești la o răscruce existențială, în ceea ce privește sănătatea sau cariera. În acest moment crucial ai nevoie mai mult ca niciodată de suportul prietenilor și al familiei.

Pești

Pentru tine urmează vremuri tulburi. Apar multe hățișuri, de parcă mergi pe un teren minat. Vizate sunt sănătatea, familia, căsătoria, business-ul, cariera ca evoluție, misiunea terestră… Vei trece prin cel puțin două momente dificile în această săptămână.