Life

Mariana Cojocaru îți aduce horoscopul săptămânii 8-14 noiembrie. Probleme în dragoste pentru Tauri

07.11.2020 | 21:09
Mariana Cojocaru iti aduce horoscopul saptamanii 814 noiembrie Probleme in dragoste pentru Tauri
ADVERTISEMENT

Ne așteaptă o nouă săptămână plină de provocări și nu putem să o întâmpinăm cum se cuvine fără horoscopul Mariana Cojocaru. Ca de fiecare dată, cunoscutul astrolog a deslușit tainele Universului și ni le dezvăluie, pentru a face față tuturor obstacolelor.

Lilith își va face simțită prezența în zodia Taurului și astfel va scoate la iveală secrete demult ascunse. Toate acestea pot strica armonia unui cuplu, dar încercați în primul rând să vă păstrați calmul. Discutați pe îndelete și veți rezolva toate problemele.

ADVERTISEMENT

Cât despre Balanțe, ei bine, este foarte posibil să aibă parte de neplăceri pe plan profesional, mai ales dacă  au de gând să se implice în afaceri. Horoscopul Marianei Cojocaru este prezentat de kfetele.ro.

Horoscopul săptămânii 8-14 noiembrie, adus de Mariana Cojocaru

Berbec

Problemele din sânul familiei se răsfrâng  asupra sănătății și a carierei. Ideal ar fi să amâni deciziile importante. Nu e momentul potrivit pentru așa ceva.

ADVERTISEMENT

Taur

Urmează o perioadă de disensiuni în plan sentimental și trebuie să îți păstrezi calmul, altfel riști să pui capăt relației. Ar fi păcat, pentru că vă leagă, totuși, sentimente puternice.

Gemeni

Dragostea, businessul, familia, sănătatea, banii, toate merg ca pe roate în această săptămână. E momentul să răsară soarele și pe strada ta.

ADVERTISEMENT

Rac

Începi săptămâna fără vlagă, dar îți revii pe parcurs. Nici nu ai încotro, pentru că proiectele profesionale nu pot fi amânate la infinit.

Leu

Chiar dacă pot apărea unele probleme, ai toate resursele necesare să le faci față. Trebuie doar să nu îți pierzi încrederea în forțele proprii.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Dacă nu ai întâlnit încă sufletul pereche, săptămâna viitoare îți va surâde norocul, așa că fii pregătit. Va trebui să faci primul pas.

Balanță

Viața îți va fi dată cu totul peste cap, dar nu trebuie să te îngrijorezi. Ai mai trecut prin așa ceva și știi să te descurci.

Scorpion

Partenerul de viață îți reproșează niște lucruri mărunte și ești tentat să răbufnești. Încearcă, totuși, să îți păstrezi calmul.

Săgetător

Din păcate, problemele de sănătate nu te vor ocoli deloc săptămâna viitoare. Afecțiuni ascunse pe care nu ai vrut să le tratezi la timp vor începe să își spună cuvântul. Mergi la medic cât mai repede cu putință.

Capricorn

Vrei neapărat să îți încerci norocul în afaceri și intri într-un teren minat. Ambiția de care dai dovadă e lăudabilă, dar încearcă să nu riști prea mult.

Vărsător

Pentru a face față provocărilor pe care ți le scoate în cale Universul ai nevoie să te autoanalizezi. Retrage-te într-un colț și stai puțin „de vorbă” cu tine. Gândește-te la momentele în care poate ar fi trebuit să procedezi altfel.

Pești

Nu stai deloc bine cu dragostea. Partenerul se încăpățânează să continue cu reproșurile, deși știe cât de mult te deranjează această atitudine. Încearcă, totuși, să înțelegi că pot apărea și astfel de momente în viața unui cuplu.

ADVERTISEMENT