Life

Mariana Cojocaru, previziuni pentru anul 2023. Ce îi așteaptă pe Lei, Scorpioni și Pești

Mariana Cojocaru a realizat previziunile pentru anul 2023. Pentru ce zodii va fi un an încărcat karmic, dar pentru care va fi unul benefic?
07.01.2023 | 15:05
Mariana Cojocaru previziuni pentru anul 2023 Ce ii asteapta pe Lei Scorpioni si Pesti
Horoscop realizat de Mariana Cojocaru pentru anul 2023. Foto: Teo Show Kanal D
ADVERTISEMENT

Anul 2023, unul bun sau unul prost pentru zodii? Mariana Cojocaru a făcut previziunile pentru întregul an, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Mariana Cojocaru, previziuni pentru anul 2023

Astrologul a citit în stele și a făcut câteva avertismente pentru unele zodii, căci nu toată lumea va avea parte de bucurii în 2023.

ADVERTISEMENT

Berbecii au parte de schimbări majore și în dragoste, și în carieră. Axa de destin va intra în Berbec, în special din vară. Ei sunt în prim-plan.

Taurii vor încheia până spre vară un ciclu karmic. Pentru ei se anunță noi începuturi. Zona socială va fi foarte importantă.

ADVERTISEMENT

Gemenii vor avea aspecte care țin de partea marțiană. În 2023 ar putea să își rezolve probleme care țin de trecut și de comunicare. Tot ce înseamnă parteneriate, relații sentimentale pot fi depășite.

Luna Neagră părăsește constelația Racului, așa că vin vești bune pentru sănătate. Acestea sunt aspectele generale, nu personale.

ADVERTISEMENT

Scorpionii, la intersecție de destin

La Lei se reactivează pasiuni secrete, mocnite. Fecioarele se vor gândi mai mult la relația pe care o stabilesc cu cei mici și cu planul sentimental. Au și ele un marcaj karmic.

Balanțele vor avea un an în care vor face un bilanț karmic. Bilanțul karmic ține de evoluția din ultimii 9-10 ani, uneori ține chiar 19-20 de ani.

ADVERTISEMENT

Scorpionii se vor poziționa la o intersecție de destin. Va fi un an existențial. Trebuie să facă anumite alegeri. Săgetătorii se gândesc la tot ce ține de prietenii. Se reactivează prietenii din trecut sau unele care vin din vieți anterioare.

Capricornii au un debut de an foarte interesant. Ei se vor gândi ce pași fac în așa fel încât alegerile să fie cât mai corecte.

Vărsătorii vor încheia într-un astfel de an un ciclu saturnian. Vor fi mai maturi și mai înțelepți, mai atenți la detalii.

Peștii se gândesc cum să facă din 8 martie, când va intra Saturn în constelația lor, să fie mai disciplinați. Saturn are planuri grele pentru ei. Saturn e considerat un profesor, un disciplinator, e și zeul timpului. Horoscopul Marianei Cojocaru a fost realizat în emisiunea Teo Show de la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT