Life

Mariana Cojocaru, previziuni pentru luna august 2022. Cum stai cu dragostea, banii și sănătatea

Mariana Cojocaru a dezvăluit care sunt previziunile pentru luna august a anului 2022. Ce îi așteaptă pe nativi când vine vorba de dragoste, bani și sănătate. Pentru Scorpioni, veștile nu sunt bune.
28.07.2022 | 12:07
Mariana Cojocaru previziuni pentru luna august 2022 Cum stai cu dragostea banii si sanatatea
Horoscopul lunii august pentru fiecare nativ în parte, realizat de Mariana Cojocaru. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Mariana Cojocaru a dezvăluit care sunt previziunile pentru luna august a anului 2022. Celebrul astrolog a spus ce îi așteaptă pe nativi pe mai multe planuri și la ce trebuie să fie atenți în perioada următoare.

Mariana Cojocaru, previziuni pentru luna august 2022. Ce îi așteaptă pe nativi când vine vorba de dragoste, bani și sănătate. Atenție, Scorpioni!

Mariana Cojocaru a realizat horoscopul lunii august 2022. Conform declarațiilor făcute de celebrul astrolog pentru Antena Stars urmează o perioadă intensă pentru nativii zodiacului. Aceștia sunt nevoiți să analizeze și să-și cântărească mai bine deciziile.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii sunt preocupați de chestiuni care țin de iubire, de planul sentimental, de prietenii. Este foarte important ca nativii să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie.

Taur

Taurii sunt într-o perioadă cu constrângeri, pentru că nu le ies lucrurile cum își doresc sau cum gândesc. Trebuie să lămurească lucruri care țin de familie, de planul sentimental, dar și de studii. Din septembrie, se ascut săbiile.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Luna august, este marcată de studii, străinătate, spiritualitate. Când e vorba de studii, Gemenii pot fi foarte veseli, zăpăciți, dar uneori pot să fie superficiali, pentru că au prea multă încredere în ei. Unii pot lucra în afara țării și se pot afla în situații foarte tensionate, deoarece nu știu pe ce drum să meargă astfel încât să iasă din zona de blocaj în care se află.

Rac

Racul este într-o perioadă în care stă în cumpănă, mai ales când vine vorba de sănătate, fie a lui, fie a cuiva din familie. Astfel, trebuie să se îngrijească.

ADVERTISEMENT

Leu

Soarele îi va lumina calea Leului. Este important să nu își ia prea mare avânt. Trebuie să rămână încrezător și optimist, dar și să fie mai înțelept decât altă dată atunci când face o mișcare. E nevoie să se tempereze și să gândească bine deciziile.

Fecioară

Fecioara trebuie să fie foarte precaută în perioada aceasta, în special cu sănătatea.  Mulți nativi trebuie să cântărească foarte bine orice decizie și să fie conștienți că dacă altora le-a reușit un anumit lucru, nu este obligatoriu ca aceea să fie și pentru ei rețeta succesului.

ADVERTISEMENT

Balanță

În luna august, Balanța vrea să împace și capra și varza. Cel mai bine este să fie atentă la ce are de făcut, la priorități și să-și facă un plan bine pus la punct. Important este să se țină de promisiuni și să-și respecte angajamentele.

Scorpion

Pentru Scorpioni, luna august reprezintă liniștea de dinaintea furtunii. Trebuie să găsească o cale prin care să acumuleze energie pentru ceea ce urmează din toamnă.

Săgetător

Pentru Săgetători, această perioadă este una de reorganizare și reorientare. Trebuie să fie atenți la faptul că se întâmplă niște lucruri în viața lor care îi pot bulversa. Micile greșeli din trecut revin în atenția lor.

Capricorn

Capricornii au schimbări de macaz pe destin. Chiar dacă este o lună blândă, trebuie să fie atenți la cine îi merită și cine nu.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte centrați pe ei și pe revitalizarea lor. Nu este o lună potrivită pentru a porni în aventuri, cu toate că simt că ar putea face orice. Trebuie să fie atenți și la partea sentimentală, dacă își doresc sau nu o relație.

Pești

Peștii se ocupă mai mult de sănătate, care este prioritară. Trebuie să facă distincția între persoanele care le sunt utile și care le sunt potrivnice.

ADVERTISEMENT