Life

Mariana de la Puterea Dragostei, alegere dificilă. Cu cine vrea să formeze un cuplu

10.11.2020 | 10:14
Mariana de la Puterea Dragostei alegere dificila Cu cine vrea sa formeze un cuplu
ADVERTISEMENT

Mariana de la Puterea Dragostei are de făcut o alegere dificilă în ediția de marți, 10 noiembrie 2020, a emisiunii matrimoniale de la Kanal D. Tânăra urmează să decidă cu cine vrea să formeze un cuplu, Cristian Comănici întorcându-se în casa din Turcia pentru ea. 

Fratele câștigătoarei primelor două sezoane ale show-ului, Bianca Comănici, îi dă un ultimatum concurentei, aceasta mărturisind că dorește să cunoască și alți bărbați, făcând referire în acest caz la Rareș pe care se pare că îl place tot mai mult.

ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 26 de ani îl va respinge pe unul dintre concurenții Puterea Dragostei, lămurind întreaga situație în privința sentimentelor sale după o scurtă discuție cu Cristian.

Mariana de la Puterea Dragostei spune cu cine vrea să facă un cuplu. Cine e norocosul

Participanții din casa Puterea Dragostei știu deja că Mariana îl place atât pe Cristian, cât și pe Rareș, decizia sa fiind cu atât mai complicată. Mădălina chiar spune la un moment dat că tânăra „vede ceva în amândoi”.

ADVERTISEMENT

Femeia originară din Republica Moldova susține că îl place mai mult pe unul dintre băieți, motiv pentru care îl respinge pe fratele Biancăi Comănici. Concret, norocosul este Rareș, un tânăr de 20 de ani, care la început a pus ochii pe Mădălina.

„Mariana: Îl plac mai mult pe Rareș. O sa mă cunosc cu el. Cum adică și Cristi?

Cristian: Vreau să mă lămurești dacă e așa, ca să nu-mi pierd timpul!

Mariana: Ți-am spus că vrea să-l cunosc pe Rareș!

Cristian: Bine. Mie mi-ai spus altceva, dar văd că spunem cuvintele doar așa să le spunem

Mariana: Vorbesc doar ca să mp aflu în treabă.

Cristian: Păi da, cu mine da.

Mariana: Dacă asta crezi, este părerea ta”, este discuția dintre Mariana și Cristian de la Puterea Dragostei, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Emisiunea moderată de Cristina Mihaela Dorobanțu poate fi urmărită de telespectatori de luni până vineri de la orele 11:00, cât și de la ora 17:00. În weekend există două ediții speciale, de la 16:00, respectiv 19:00.