Life

Mariana de la Puterea Dragostei, primele declarații despre noul iubit. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste de două luni

Mariana de la Puterea Dragostei trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape două luni. Bruneta nu a vrut deocamdată să dea prea multe amănunte despre iubitul ei.
18.10.2021 | 18:45
Mariana de la Puterea Dragostei primele declaratii despre noul iubit Traieste o frumoasa poveste de dragoste de doua luni
ADVERTISEMENT

Mariana, fosta concurentă din sezonul trei al emisiunii Puterea Dragostei și-a găsit liniștea în brațele unui nou iubit.

Aceasta a încercat să-și găsească perechea în casă, dar eforturile sale au fost în zadar. Acum, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un bărbat misterios.

ADVERTISEMENT

Mariana a declarat că deocamdată nu va da foarte multe amănunte despre iubitul ei, pentru că acesta nu vrea să devină persoană publică.

Mariana de la Puterea Dragostei, primele declarații despre noul iubit

Mariana, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Aceasta a avut o relație cu Cristian Comănici, dar nu după mult timp anunțau că s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

După încheierea emisiunii, se pare că moldoveanca și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape două luni. Mariana a dezvăluit că îl cunoaște pe bărbatul misterios de ceva vreme, dar au fost doar prieteni.

Fosta concurentă spune că iubitul său este o persoană matură și are toate calitățile pe care ea le-a căutat la un bărbat. Nu a vrut să-i dea numele spunând că acesta nu vrea să fie în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

“Vorbim de aproape două luni, ne cunoaștem. În acest moment relația este la început, dar o spun încă de acum că această persoana nu își dorește să devină publică, deci va rămâne secret o lunga perioada, probabil.

Dar deocamdată suntem la început, vedem ce va fi”, a declarat fost concurentă de la Puterea Dragostei în emisiunea Totul despre Puterea Dragostei, în platoul WOWbiz.ro .

ADVERTISEMENT

De ce își dorește Mariana să-și țină iubitul ascuns

Mariana a dezvăluit că este foarte mulțumită pentru că iubitul ei este discret, astfel vor avea o relație ferită de ochii curioșilor. După părerea acesteia, când intervine cineva din exterior lucrurile se pot strica rapid.

“De obicei când apare că ești cu cineva, toți cei care te cunosc încep să o urmărească și de aici se strică foarte multe relații. Implicarea celor din exterior dăunează foarte mult unei relații.

Este o persoană matură și pe care simt că mă pot baza, nu e ca restul persoanelor, care au 20 de ani. Cu toate ca lumea spune că vârsta nu contează, pentru mine contează.” , a mai spus Mariana.

ADVERTISEMENT