Life

Cine sunt Mariana Fica şi Mihaela Stan, noile concurente de la Survivor România 2022. Cu ce se ocupă

Cine sunt Mariana Fica şi Mihaela Stan, noile concurente de la Survivor România 2022? Cele două s-au alăturat competiției și sunt pregătite să dea tot ce au mai bun.
13.03.2022 | 20:50
Cine sunt Mariana Fica si Mihaela Stan noile concurente de la Survivor Romania 2022 Cu ce se ocupa
Mariana Fica şi Mihaela Stan, noile concurente de la Survivor România 2022. Sursa foto: Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Mariana Fica și Mihaela Stan sunt noile concurente de la Survivor România 2022. Cele două au venit ca întăriri pentru fiecare trib.

Cine sunt Mariana Fica și Mihaela Stan de la Survivor România

În ediția de duminică seară a emisiunii Survivor România, Daniel Pavel anunță noi întăriri pentru ambele triburi. Mariana Fica este noua concurentă de la Faimoși, în timp ce Mihaela Stan face parte din tribul Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Mariana Fica are 28 de ani și este din Târgu Jiu, dar locuiește în Capitală de zece ani. Tânăra este campioană la atletism și deține 120 de medalii. A practicat gimnastica de la 5 ani, iar de la 11 ani s-a apucat de atletism.

De asemenea, Mariana a urmat Facultatea de Kinetoterapie. În perioada studenției mergea la antrenamente, dar făcea și voluntariat la o clinică. În prezent este kinetoterapeut. A investit banii câștigați din concursuri în cursurile de recuperare medicală.

ADVERTISEMENT

Noua concurentă de la Survivor este parte a lotului național de seniori, proba 400 de metri garduri. A participat la un campionat național pe 26 februarie. Cu aceste performanțe, tânăra este potrivită pentru competiția difuzată la Pro TV.

“Sunt un sportiv care nu a practicat în condiții optime. Mereu am mulți pacienți până la antrenament și reușesc să mănânc foarte puțin, cu pauze puține de masă.

ADVERTISEMENT

Sunt un om care a dormit peste noapte la locul de muncă și a concurat a doua zi, luând o medalie la campionat național, sunt un om la care psihicul puternic predomină și un om care iubește competiția și o face cu entuziasm.”, a declarat tânăra, potrivit perfecte.ro.

Mihaela Stan face parte din tribul Războinicilor. Noua concurentă lucrează ca antrenoare de înot și are 21 de ani.

ADVERTISEMENT

“În ambele triburi se vor adăuga forțe proaspete. Să intre noii concurenți.”, este anunțul făcut de Daniel Pavel, în ediția din 13 martie 2022.

Rămâne de văzut cum se vor descurca noile concurente pe traseu și cum se vor acomoda în echipe.

ADVERTISEMENT