Life

Mariana Ionescu Căpitănescu l-a visat pe regretatul artist Petrică Mîțu Stoian. Cum i-a apărut acesta în vis

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în urmă cu aproape un an de zile, iar vestea morții sale i-a îndurerat pe foarte mulți artiști din România.
03.11.2022 | 22:25
Mariana Ionescu Capitanescu la visat pe regretatul artist Petrica Mitu Stoian Cum ia aparut acesta in vis
Cântăreața Mariana Ionescu Căpitănescu l-a visat pe Petrică Mîțu Stoian. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mariana Ionescu Căpitănescu este una dintre cântărețele care regretă trecerea în neființă a marelui artist. A fost de câteva ori la cimitir, la mormântul acestuia, însă evită să mai meargă, pentru că încă nu poate accepta ideea că acesta nu mai este printre noi.

Cum i-a apărut în vis Petrică Mîțu Stoian celebrei artiste

Menționăm că Petrică Mîțu Stoian a murit la doar 61 de ani și a fost nevoie de timp pentru a fi elucidată cauza reală a morții acestuia.

ADVERTISEMENT

Mariana Ionescu a fost extrem de apropiată de celebrul artist, iar la câteva luni după ce a murit, Petrică Mîțu Stoian i-a apărut și în vis. Se pare însă că acesta nu era prea fericit.

Cântăreața povestește că l-a visat pe acesta la un festival din Gorj, în timp ce Petrică Mîțu Stoian urma să între pe scenă. Artistul stătea însă foarte trist pe o bancă, pentru că nu era mulțumit de faptul că trebuia să cânte foarte puțin.

ADVERTISEMENT

Acest vis l-a avut în primăvara acestui an, iar Mariana Ionescu Căpitănescu spune că din ce s-a întâmplat acolo, a înțeles că bunul său prieten a plecat mult prea devreme din această lume și că în realitate, el nu ar fi fost deloc pregătit pentru așa ceva.

”L-am visat că aștepta și el să intre dar era pe o bancă, foarte trist, și eu l-am întrebat de ce e trist. Și el zicea: ‘Sunt trist că, uite, mi-au spus să cânt mai puțin și eu sunt obișnuit să cânt publicului atât cât mă cere el!

ADVERTISEMENT

Și mi-au spus ăștia, (dar nu știu la ce se referea), probabil la organizatori, să cânt mai puțin!’. Era trist! Îi pare rău că nu mai este printre noi”, a mărturisit acesta, pentru click.ro.

Mariana Ionescu Căpitănescu încă nu poate accepta dispariția artistului

Deși în doar câteva zile se împlinește un an de zile de la trecerea în neființă a celebrului artist, Mariana Ionescu spune că după cele întâmplate, consideră că viața nu este deloc dreaptă.

ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu Stoian muncise enorm și de abia în momentul în care a ajuns să își aleagă propriile evenimente și să cânte atât cât își dorește, viața s-a terminat pentru el.

ADVERTISEMENT

”Eu de câte ori îmi amintesc de el, vă spun sincer că zic că viața este uneori nedreaptă. Petre a muncit toată viața până acum, a stat întotdeauna în alertă. (…).

Își dorea să își aleagă evenimentele, să le selecteze, să aibă un program artistic mai lejer, vroia să cânte mai puțin. Și când s-a hotărât să facă asta, ne-a părăsit cu totul!”, a povestit Mariana Ionescu Căpitănescu, pentru click.ro.

Aceasta recunoaște că îi este dor de starea de spirit a celebrului artist, dar și de bunătatea sa. El era cel care reușea să o scoată pe Mariana Ionescu din stări dificile și știa ce glumă potrivită îi poate spune.

Iar Mariana Ionescu Căpitănescu nu este singura care regretă moartea celebrului artist Petrică Mîțu Stoian.