Life

Mariana Ionescu Căpitănescu, momente dificile. Cântăreața a pierdut o persoană foarte dragă

29.12.2020 | 17:03
Mariana Ionescu Capitanescu momente dificile Cantareata a pierdut o persoana foarte draga
Mariana Ionescu Căpitănescu, momente dificile. Cântăreața a pierdut o persoană foarte dragă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mariana Ionescu Căpitănescu trece prin momente cumplite după ce o persoană foarte apropiată a murit la numai 47 de ani. Cântăreața de muzică populară și-a pierdut cumnatul, Minel Păpăroiu fiind soțul surorii sale, Marcela Fota.

Artista a povestit în cadrul unei emisiuni TV că bărbatul era cunoscut cu o ușoară problemă la inimă, dezvăluind totodată că acesta a suferit un infarct miocardic. Din păcate, soțul Marcelei Fota nu a mai putut fi salvat de medici, în ciuda faptului că a fost resuscitat mai bine de o oră și jumătate.

ADVERTISEMENT

Solista a precizat că ruda sa a decedat în timp ce se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite din Craiova, sora sa aflându-se în aceeași clădire. Mariana Ionescu Căpitănescu are numai cuvinte de laudă la adresa regretatului său cumnat despre care spune că a fost „discret, altruist și iubitor”.

Mariana Ionescu Căpitănescu, în doliu. Artista suferă după moartea unui rude apropiate

„Știam că era într-o stare normală, nu era suferind, avea o ușoară problemă la inimă, o ținea sub observație, dar nu era cardiac luat în evidența unui specialist ca fiind un pacient problemă.

ADVERTISEMENT

În familia lui, tatăl lui a avut probleme cu inima și s-a stins din viață tot din cauza unui infarct miocardic la vârsta de 42 de ani. Noi eram acolo, am fost… Marcela s-a dus cu el și era în clădire, dar nu era cu el în momentul în care…

Pur și simplu a căzut din picioare având loc acest infarct, a căzut din picioare și am sunat ambulanța pentru că eu trebuia să mă întâlnesc cu ea, am sunat la ambulanță în timp ce mă duceam spre ea.

ADVERTISEMENT

M-a sunat foarte speriată să-mi spună că i s-a făcut rău și până am ajuns acolo, ajunsese ambulanța și l-au resuscitat aproximativ o oră și jumătate, poate chiar mai mult”, a declarat cântăreața la Antena Stars, notează spynews.ro.

Mariana Ionescu Căpitănescu este alături de sora sa, Marcela Fota, în aceste momente grele ale vieții sale, artista dorind discreție din partea fanilor. Interpreta de muzică populară a mai precizat că bărbatul urmează să fie condus pe ultimul drum miercuri, 30 decembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Cumnatul vedetei va fi înmormântat în comuna Ghercești, undeva lângă Craiova, chiar lângă răposatul său tată, care a pierit la 42 de ani din cauza aceleași probleme de sănătate. Marcela Fota și Minel Păpăroiu erau împreună de peste 14 ani, nunta având loc în februarie 2019. Bărbatul a lăsat în urma sa și un băiat.

ADVERTISEMENT