Life

Mariana Moculescu, ajutată cu bani de fostul soț. Ce sumă i-a împrumutat Horia Moculescu

Mariana Moculescu îi este extrem de recunoscătoare fostului soț cu are o fiică, Nidia. Pentru ce i-a dat bani Horia Moculescu.
21.10.2022 | 19:26
Mariana Moculescu ajutata cu bani de fostul sot Ce suma ia imprumutat Horia Moculescu
Mariana Moculescu, recunoscătoare fostului soț. Pentru ce i-a dat bani Horia Moculescu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bruneta a dezvăluit recent că a fost ajutată cu bani de fostul soț, după ce a fost nevoită să părăsească locuința în care stătea. Ce sumă i-a împrumutat pianistul și ce a făcut cu banii femeia care i-a fost alături ani buni.

Mariana Moculescu, recunoscătoare fostului soț. Pentru ce i-a dat bani Horia Moculescu

Mariana Moculescu a fost împrumutată de fostul partener de viață, Horia Moculescu, cu suma de 600 de euro. Aceste venituri au fost folosite pentru a închiria un apartament pentru care achită o chirie de 370 de euro.

ADVERTISEMENT

Vedeta are o relație foarte bună cu fostul soț și spune că îl vede în continuare ca făcând parte din familia sa. Banii trebuie restituiți renumitului compozitor peste numai câteva zile, bruneta fiind secretară la o agenție imobiliară.

„Îmi place locația în care stau acum, însă nu îmi place că este prea mică pentru mine. Plus că este prea scump, dau chirie pe lună 370 de euro.

ADVERTISEMENT

Vreau să mă mut de aici, dacă voi găsi ceva mai bun, central și spațios. Cu banii sunt bine acum, lucrez ca secretară la o agenție imobiliară.

Trebuie să îi restitui lui Horia cei 600 de euro până pe 24 octombrie. Musai trebuie să fac asta pentru că am semnat o hârtie scrisă de el pentru împrumut.

ADVERTISEMENT

Plus că îmi este milă, ei sunt familia mea, nu aș putea să nu îi returnez banii”, a mărturisit Mariana Moculescu pentru click.ro.

Mariana Moculescu, adevărul despre partea financiară

Mariana Moculescu spune că nu o duce rău din punct de vedere financiar. Și-a revenit cu banii și pare că a intrat pe făgașul normal după ce în urmă cu câteva luni mărturisea că s-a despărțit de partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Bruneta a avut mereu lipici la bărbații potenți din punct de vedere financiar, ultimul iubit fiind român după mamă și venezuelean din partea tatălui. Acesta avea afaceri în Mexic, dar și locuințe în Franța și Africa.

ADVERTISEMENT
Tags: