Life

Mariana Moculescu, dezamăgită de prietenii care au trădat-o: „Unul dintre cele mai dureroase sentimente”

Mariana Moculescu este dezamăgită de prietenii care au trădat-o. Fosta soție a lui Horia Moculescu spune că acesta este unul dintre cele mai dureroase sentimente.
23.06.2022 | 23:23
Mariana Moculescu dezamagita de prietenii care au tradato Unul dintre cele mai dureroase sentimente
Mariana Moculescu, dezamăgită de prietenii care au trădat-o. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mariana Moculescu a vorbit despre dezamăgirile pe care le-a trăit din cauza prietenilor care au trădat-o. Vedeta a trecut recent printr-o astfel de întâmplare.

Mariana Moculescu, dezamăgită de prietenii care au trădat-o

Fosta soție a lui Horia Moculescu este dezamăgită de prieteni, spunând că aceștia au trădat-o atunci când avea nevoie de ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta este de părere că unul dintre cele mai dureroase sentimente din lume este să fii trădat și dezamăgit.

„Este poate unul dintre cele mai dureroase sentimente pe care le trăiește un om pe acest pământ. Respingerea, abandonul, deoarece fiecare ne dorim să aparținem cuiva și să avem un prieten, doi, trei în viața noastră pe care să ne putem baza.”, a declarat Mariana Moculescu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit despre un prieten din SUA, pe care îl cunoaște încă din perioada adolescenței. Acesta a trădat-o atunci când avea cea mai mare nevoie de o persoană care să-i fie alături.

„Această persoană despre care spun că m-a trădat, a intrat în casa mea pe vremea când eram căsătorită cu fostul meu soț, cu Horia Moculescu, a participat la câteva petreceri, a mâncat, s-a distrat.

ADVERTISEMENT

Când a plecat de la mine și s-a stabilit în SUA mi-a spus că orice s-ar întâmpla va fi alături de mine și că o să păstrăm legătura.

Ieri, mânca un sandviș în piscina lui și a uitat complet totul, mai mult decât atât, îmi vorbea destul de urât, în sensul că a vrut să zică ceva și despre relația nefericită cu fiica mea. Era foarte arogant.”, a mai spus fosta parteneră a lui Horia Moculescu.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dat seama că atunci când venea la petreceri, de fapt, mă invidia”

Mariana Moculescu a realizat că fostul ei prieten este o persoană falsă să venea la petrecerile ei doar din invidie.

„El este cuplat cu un chirurg și au adoptat un copil de etnie romă, român, dar născut în Canada.

M-am enervat pe el și i-am spus că nu-mi place alegerea făcută pentru acest copil, iar atunci a vrut să zică ceva foarte urât despre Nidia și despre tatăl ei.

Mi-am dat seama că atunci când venea la petreceri, de fapt, mă invidia.”, a adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: