Life

Mariana Moculescu, dezvăluiri despre câștigurile din OnlyFans: ”Devin milionară”. Ce spune de Horia Moculescu

Mariana, fosta soție a lui Horia Moculescu, s-a apucat să pozeze și să filmeze pentru rețeaua OnlyFans și și-a pus în cap să devină milionară.
24.11.2022 | 09:16
Mariana Moculescu dezvaluiri despre castigurile din OnlyFans Devin milionara Ce spune de Horia Moculescu
Mariana Moculescu, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, și-a făcut cont de OnlyFans și visează să devină milionară / Fotomontaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Într-o lume în care puține femei au curajul să-și asume ceea ce vor să fie și ceea ce vor să facă, Mariana Moculescu a dat lovitura decisivă! Fosta soție a lui Horia Moculescu și-a făcut cont pe OnlyFans și este mai pregătită ca niciodată să livreze conținut de calitate. FANATIK a stat de vorbă cu fosta soție a lui Horia Moculescu și a aflat, în premieră, totul despre decizia de a activa pe OnlyFans, celebra platformă cu conținut exclusiv pentru adulți.

Mariana Moculescu, despre viața de model OnlyFans: ”Îmi pare rău că nu am făcut din asta o profesie”

La fel ca în cazul Simonei Trașcă, Mariana Moculescu ne-a declarat, în mod sincer, că regretă că nu s-a apucat de OnlyFans mai devreme și că nu a făcut o meserie din asta. Cum TikTok-ul a devenit, în ultima perioadă, o platformă pe care poți să găsești și diverse idei de a face bani rapid și ușor, fosta soție a lui Horia Moculescu a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK, faptul că TikTok-ul a ajutat-o să descopere platforma pentru adulți.

ADVERTISEMENT

„Am descoperit de curând OnlyFans, datorită TikTok-ului. Îmi place să creez videoclipuri, să fac fotografii. Este foarte artistic și chiar regret și îmi pare rău că nu am făcut din asta o profesie, până acum.

 Îmi place în fața camerelor, dar și în spatele acestora. Îmi place munca de editor, de imagine. De ceva timp, un prieten m-a tot sfătuit să-mi fac un cont pe OnlyFans. A trecut ceva până m-am decis, însă ieri am făcut asta, cu surle și trâmbițe”, a spus Mariana Moculescu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Moculeasca le promite „Paradisul” bărbaților generoși

Pentru că platforma OnlyFans este una în care se bagă bani grei, Mariana Moculescu este conștientă de faptul că va găsi, pe contul ei, și bărbați mai generoși din punct de vedere financiar. Pentru aceștia, bruneta pregătește cele mai incitante suprize și este gata să-i dea pe spate cu formele ei, dar și cu acțiunile mai puțin…ortodoxe, să spunem!

„Fanilor mei le spun că acest cont al meu de pe OnlyFans este gratuit timp de o săptămână. Abonamentul costă 20 de dolari pe lună, iar postările mele vor fi sexy, erotice, incitante și excitante.

ADVERTISEMENT

Pentru bărbații generoși, conținutul va fi extra-incitant, sunt hot MILF. Sunt la început abia, nu știu cât voi ajunge să câștig într-o lună, sper cât mai mult. Vreau să devin milionară!”, a mai mărturisit Mariana Moculescu, în exclusivitate.

Ce relație are, în prezent, cu Horia Moculescu

Pentru că nu mulți bărbați ar accepta ca fosta soție sau fosta iubită să facă OnlyFans, am vrut să știm ce relație are Mariana, în prezent, cu Horia Moculescu. Nu știm, însă, un detaliu: a aflat sau nu acesta despre noua activitate a brunetei, sau totul este, moment, mult prea proaspăt?

ADVERTISEMENT

„Sunt în relații foarte bune, atât cu Horia, cât și cu Nidia. Îi iubesc enorm și mă bucur că sunt ai mei. Amândoi sunt prodigioși”, a mai spus Mariana Moculescu.

După toate lucrurile neplăcute din viața ei, Mariana se bucură, în sfârșit, de liniște. Locuiește alături de pisica ei și pare că totul s-a așezat acolo unde trebuia să fie. Pe plan sentimental, însă, bruneta încă așteaptă prințul pe cal alb. Și chiar îl cheamă în viața ei!

„Eu sunt o mare consumatoare de timp…Constat în fiecare zi că timpul meu e deosebit de prețios. În prezent, trăiesc într-un apartament în centrul Bucureștiului, liniștită, împreună cu pisica mea neagră, Noir, zis Mițu”, punctează Mariana.

Singură, singurică de când i-a spus „pa-pa” italianului milionar!

La cei 54 de ani pe care îi are, fosta soție a lui Horia Moculescu arată mai bine decât în tinerețe! De „vină” sunt, spune ea, eforturile pe care le face pentru a se menține mereu în formă, tânără și atrăgătoare, după cum a declarat chiar ea pentru FANATIK.

„Fac sport, mănânc atent și iau zilnic suplimente alimentare. Îmi îngrijesc pielea cu creme de calitate și măști naturale. Merg, de asemenea, la spa, la saună și la piscină. Nu sunt nici puternică, nici curajoasă… Am un înger păzitor puternic, fiindcă el m-a protejat permanent în această viață. Psihologii numesc asta self control (n.r. – control de sine)”, spune Mariana Moculescu.

În privința vieții amoroase, Mariana Moculescu încă așteaptă o minune. Cu siguranță e cineva acolo și pentru ea! Bruneta ne-a povestit că este singură de când s-a despărțit de milionarul putred de bogat, în urmă cu 2 ani. De asemenea, ne-a spus și ce va face de Sărbători!

„Sărbătorile le voi petrece în București. Nu am o relație de 2 ani, de când m-am despărțit de italianul bogat, cu o moștenire fabuloasă și cu 18 case în Toscana. Aviz celui predestinat! Te aștept în viața mea, dragul meu! Să ne iubim cu pasiune, iubitule!” a mai spus Mariana Moculescu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT