Life

Mariana Moculescu și-a găsit un nou iubit. Bărbatul deține o avere impresionantă: ”De pe vremea lui Ceaușescu”

Mariana Moculescu iubește din nou. A dat peste un bărbt putred de bogat, potrivit spuselor sale. Acesta ar avea origini românești și o avere moștenită de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.
04.08.2022 | 23:12
Mariana Moculescu sia gasit un nou iubit Barbatul detine o avere impresionanta De pe vremea lui Ceausescu
Cu cine s-a cuplat Mariana Moculescu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

După ce s-a despărțit de un milionar italian, cu care a avut o relație îndelungată, Mariana Moculescu și-a găsit din nou sufletul pereche. De data aceasta, bărbatul este jumătate român și jumătate venezuelan și, totodată, este tot putred de bogat.

Mariana Moculescu, relație cu un bărbat care are afaceri în America, Europa și Africa

Noul iubit al fostei soții a lui Horia Moculescu are mai multe afaceri în Mexic, Franța, Africa și multe alte zone din lume. Încă de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu individul ar avea o situație financiară extrem de bună.

ADVERTISEMENT

”Este jumătate român după mamă și jumătate este venezuelan. Are afaceri în Mexic și locuințe, și în mai multe țări, și în Franța, și prin Africa, am înțeles.

Este o persoană cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu, din familie bogată, deci nu s-a străduit el. Iată! Să învățăm!Una este să faci bani prin tine însuți, muncind și devenind bogat, și alta este să te trezești într-o familie bogată.

ADVERTISEMENT

De fapt, se repetă istoria în cazul meu, pentru că eu l-am cunoscut pe italian tot așa, cu 18 case moștenite de la taică-su și maică-sa. Doamne, ce bine e să fii așa!”, a spus Mariana Moculescu la Antena Stars, scrie Spynews.

Cum l-a cunoscut Mariana Moculescu pe noul ei partener

Mariana Moculescu a mai dezvăluit că la cei 54 de ani ai săi și-a găsit un iubit apropiat de vârstă. L-a cunoscut printr-un apropiat și nu vrea să se mai despartă de el.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Mariana Moculescu a simțit o chimie puternică între ea și bărbat atunci când au purtat, pentru prima oară, o discuție pe WhatsApp. Vedeta a mărturisit că de multă vreme nu a mai manifestat așa sentimente profunde.

Mariana Moculescu a dezvăluit și că se gândește non-stop acum la milionar. Este de părere că are de a face cu un circuit al vieții, deoarece și italianul de care s-a despărțit acum doi ani era înstărit.

ADVERTISEMENT

De când nu mai este împreună cu italianul, Mariana Moculescu s-a stabilit în România. Locuiește cu chirie într-un apartament din zona Victoriei, din Capitală. Se bucură că este mai aproape de fiica sa, Nidia și vrea să fie antreprenor și să-și deschidă afaceri.

Zece ani a stat plecată Mariana Moculescu în peninsulă. Într-un interviu pentru FANATIK ea a spus cum a afectat-o această perioadă.

ADVERTISEMENT
Tags: