Life

Mariana Moculescu stă cu bagajele la ușa apartamentului: ”N-am găsit nimic care să îmi convină”

Mariana, fosta soție a lui Horia Moculescu, este nevoită să evacueze apartamentul în care stă în momentul de față. Care este motivul.
15.09.2022 | 21:45
Mariana Moculescu sta cu bagajele la usa apartamentului Nam gasit nimic care sa imi convina
Mariana Moculescu, nevoită să evacueze apartamentul din centrul Capitalei. Care este motivul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Bruneta stă cu bagajele la ușa casei de o săptămână, după ce mai mulți vecini s-au plâns că aceasta le-a inundat locuințele. Vedeta trebuie să-și găsească acum un alt spațiu unde să stea cu chirie împreună cu animalul său de companie.

Mariana Moculescu, nevoită să evacueze apartamentul din centrul Capitalei. Care este motivul

Mariana Moculescu este nevoită să evacueze apartamentul din Capitală din cauza unor țevi de apă care au inundat pereții unor vecini. Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu vrea să se stabilească tot în centrul orașului.

ADVERTISEMENT

A mers la nenumărate vizionări în ultimele zile, dar nu a găsit nimic care să se potrivească bugetului și gustului personal. O singură garsonieră a fost pe placul brunetei, doar că proprietarii nu acceptă animale de companie.

„Vai, dar ce stresată sunt! Este ceva inconfortabil! Orice zi care trece este o nenorocire. Vecina de la etajul 5, eu stau la 6, a reclamat faptul că tot tavanul ei este plin de apă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și vecinul de pe palier, care are peretele lipit de peretele băii mele, a reclamat că și peretele lui e plin de apă, infiltrat cu apă.

Proprietarul a chemat muncitori care au spart la baie și, într-adevăr, e plin de apă zidul și au spart țeava, trebuie să renoveze tot apartamentul dacă tot sparg toată baia.

ADVERTISEMENT

Trebuie să-mi găsesc neapărat, dar urgent rău de tot o locuință, să mă mut, am vreo 30 de bagaje. Tot caut de atâtea zile! Asta s-a întâmplat joia trecută și îmi permanență îmi caut, deci sunt ruptă de oboseală.

Nu mai știu cum mă cheamă, dau banii pe taxi-uri, mă duc și în Titan, și în Crângași, dar eu vreau aici în centru și n-am găsit nimic care să îmi convină”, a dezvăluit Mariana Moculescu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Mariana Moculescu, pe punctul de plecare

Mai mult decât atât, vedeta susține că de o săptămână încoace are bagajele la ușă și își spală zilnic lucrurile pe care le folosește pentru a fi mereu pe punctul de plecare. Mariana Moculescu vrea să fie pregătită pentru mutare.

Fosta soție a lui Horia Moculescu a revenit în România de ceva vreme, și-a făcut câteva operații estetice și recunoaște că nu duce lipsă de admiratori. Un bărbat foarte bogat din Italia o curtează de doi ani pe brunetă.

ADVERTISEMENT
Tags: