Life

Ce spune Mariana de la Puterea Dragostei despre despărțirea dintre Aya și Andrei. Răspunsul ei i-a surprins pe fani

Mariana de la Puterea Dragostei a fost întrebată despre despărțirea dintre Aya și Andrei, iar răspunsul fostei concurente de la Kanal D i-a surprins pe internauți.
09.01.2022 | 17:02
Ce spune Mariana de la Puterea Dragostei despre despartirea dintre Aya si Andrei Raspunsul ei ia surprins pe fani
Ce spune Mariana de la Puterea Dragostei despre despărțirea dintre Aya și Andrei. Sursa foto: Intagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mariana Danilenco de la Puterea Dragostei a reacționat după despărțirea recentă din Aya și Andrei.

Cele două foste concurente au fost foarte apropiate pe parcursul emisiunii, așa că internauții au vrut să afle mai multe informații despre ruptura care s-a produs recent între Aya și fostul partener.

ADVERTISEMENT

Răspunsul Marianei legat de acest subiect nu a fost deloc pe placul celor care o urmăresc. Fosta concurentă nu a vrut să ofere detalii despre despărțirea Ayei de Andrei.

Mariana de la Puterea Dragostei, despre despărțirea dintre Aya și Andrei

Întrebată ce părere are despre despărțirea dintre Aya și Andrei și dacă cei doi au șansa să se împace, Mariana de la Puterea Dragostei nu a fost dornică să ofere prea multe informații.

ADVERTISEMENT

De fapt, aceasta i-a informat pe internauți că nu o interesează acest subiect.

„Nu am nicio părere. Nu mă interesează și cam atât.”, a fost răspunsul Marianei pe pagina de Instagram.

Mariana Puterea Dagostei
Mariana de la Puterea Dragostei, despre despărțirea dintre Aya și Andrei. Sursa foto: Instagram

Aya și Mariana erau foarte apropiate în timp ce erau concurente la Puterea Dragostei, motiv pentru care fanii emisiunii au considerat că între ele s-a născut o adevărată prietenie.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, cele două nu au mai fost văzute împreună, iar fanii au trans concluzia că relație dintre ele s-a răcit.

După întoarcerea lui Cristian Marinescu în cadrul show-ului matrimonial de la Kanal D, Mariana a fost întrebată dacă și-ar dori și ea să revină. Tânăra a răspuns că va face acest lucru dacă va avea ocazia să vină în Turcia, dar nu se știe.

ADVERTISEMENT

„Probabil, nu se știe în viitor. Dacă voi avea ocazia să mai merg în Turcia în viitor, probabil.”, le-a spus Mariana internauților.

Ce se întâmplă, de fapt, între Aya și Andrei

Fanii au observat că Aya și Andrei au șters toate imaginile în care apăreau împreună pe rețelele de socializare și au ajuns la concluzia că relația lor s-a terminat. În plus, cei doi nici nu se mai urmăresc pe Instagram.

Nu cu mult timp în urmă, cei doi au declarat că s-au mutat împreună. Despărțirea lor a fost un șoc pentru susținători, mai ales că relația lor părea să meargă perfect.

„Ne-am obișnuit unul cu celălalt. Întorcându-ne în țară, am petrecut din ce în ce mai mult timp împreună și de aceea ne-am mutat, să petrecem și mai mult.”, au declarat cei doi recent, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT