Life

Mariana și Cristi Comănici de la Puterea dragostei, față în față: „Nu am avut sentimente pentru el”

Mariana Danilenco și Cristi Comănici, foști concurenți la Puterea dragostei 3, au apărut pentru prima oară împreună într-o emisiune după despărțire. De ce nu a funcționat relația lor?
16.03.2022 | 11:44
Mariana si Cristi Comanici de la Puterea dragostei fata in fata Nu am avut sentimente pentru el
Mariana și Cristi Comănici de la Puterea dragostei și-au spus tot ce au avut pe suflet. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mariana și Cristi Comănici de la Puterea dragostei au vorbit deschis despre relația pe care au avut-o în interviul pe care l-au acordat la Wownews.

Mariana și Cristi Comănici de la Puterea dragostei, confruntare în direct

Cei doi au profitat de faptul că au fost față în față și și-au aruncat câteva săgeți. Mariana a recunoscut, în cele din urmă, că nu a avut în nicio secundă sentimente reale de iubire față de fratele Biancăi Comănici.

ADVERTISEMENT

„Nu am de ce să îl iert”, a spus Mariana. Cristi a recunoscut că a pus multă presiune asupra ei, insistând foarte mult să fie împreună cu aceasta. „Cu timpul, lucrurile astea au trecut. Am rămas cu lucrurile care au fost frumoase în emisiune”, a declarat Cristi Comănici pe Youtube.

„Recunosc, țin ură pe persoane. Nu e vorba neapărat de el. Așa sunt eu ca persoană”, a zis Mariana. Cristi spune că Mariana a tras anumite concluzii în ceea ce-l privește pentru că a fost prost informată. Anumite bârfe au ajuns la urechile Marianei, iar asta a determinat-o pe moldoveancă să se îndepărteze de Cristi.

ADVERTISEMENT

„Nu am avut sentimente pentru el”

„Nu am avut sentimente pentru el”, a adăugat Mariana. Șatena a spus că ea a crezut lucrurile pe care le-a auzit, pentru că au venit din partea unei persoane care îl cunoaște foarte bine pe Cristi. „E vorba de o altă persoană și nu vreau s-o bag. Acea persoană se înțelege bine atât cu mine cât și cu el”, a spus Mariana.

Sora lui Cristi Comănici, Bianca, a încercat să fie echilibrată, oferindu-i circumstanțe atenuante celei care îi putea deveni la un moment dat cumnată. Bibi a zis că o înțelege pe Mariana atunci când nu vrea să dezvăluie care e persoana care i-ar fi deschis ochii în privința lui Cristi, pentru că s-ar deschide o polemică fără sfârșit. Pe de altă parte, colegul de platou al Biancăi, Ștefan Ciuhulescu, a repetat că nu înțelege deloc ranchiuna pe care Mariana i-o poartă și astăzi lui Cristi.

ADVERTISEMENT